HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Het regende prijzen bij de Online Kinderbingo!

Het liep weer storm met de aanmeldingen voor ditmaal de Online Kinderbingo. De kids van tot en met 13 jaar waren ditmaal aan de beurt en zaten afgelopen vrijdag met gezonde wedstrijdspanning klaar zodat het het bingo rad haar eerste omwentelingen kon gaan maken. Toen de kinderen zich aanmelden kregen ze een leuk bingopakket met daarin natuurlijk de kaartjes maar ook wat te drinken en veel lekker met chocolade en chips. Alles om er een gezellig middag van te maken.

En dat werd het zeker. De bingo werd gehouden via Microsoft Teams waar bingomasters Wilma Kerpershoek en Fiona van der Plas voor de entertainment zorgden en dit uitstekend deden. Er waren spetterende prijzen te winnen. Denk aan onder andere een bioscoopbon van Paté thuis, FIFA 21 voor de Playstation met daarbij een controller en natuurlijk de hoofdprijs… een training van onze hoofdtrainer Thomas Duivenvoorden! Alle prijzen werden uiteraard geïncasseerd met luid gejuich toen het ontbrekende getalletje werd omgeroepen.

We bedanken alle vrijwilligers, deelnemers en sponsoren voor deze gezellige middag. Op naar aanstaande vrijdag, wanneer het Oranje Festival plaatsvindt op De Kooltuin waar dik honderd kinderen zich al voor hebben aangemeld. Tot dan!

19/04/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media