HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Geweldige dag voor onze jeugdleden op het KNVB Oranje Feest

De velden stroomden op vrijdag 23 april helemaal vol met enthousiaste jeugdleden met in het vooruitzicht een super gezellige middag. Na weken van voorbereiding stond namelijk het KNVB Oranje Feest op de kalender bij FC Rijnvogels. En een feest werd het! Liefst 150 uitzinnige kinderen konden hun hart ophalen op ons mooie sportpark.

Rond 15.30 uur kwamen de eerste kids De Kooltuin opstuiven en rond 19.30 uur gingen ze moe maar voldaan en met een volle maag weer naar huis. Aan alles was gedacht. Op het hoofdveld was een meerkamp georganiseerd met allerlei leuke spellen waarbij de deelnemers op allerlei vlakken op de proef werden gesteld en aan de andere kant konden de kids lekker partijtje spelen met het groepje waar ze bij ingedeeld waren. En dat met het hesje aan van hun favoriete voetballer, wie wilt nu niet Frenkie, Donny, Lieke of Jackie zijn? Op het trainingsveld was nog een grote favoriet van de kinderen geplaatst, een immense stormbaan en daar werd gretig van gebruik gemaakt. Zo ontzettend leuk om al die lachende gezichtjes te zien.

De deelnemers werden in groepjes geplaatst en verdeeld over de drie activiteiten. Alle groepjes kregen een grote tas mee met daarin wat lekkers en een flesje water, welke later weer bijgevuld kon worden met limonade. In de pauzes was er van alles te snoepen en dat was niet tegen dovemans oren gezegd. IJscobarry stond met zijn ijscokar op het evenementenplein en regelde voor alle kinderen een hoorntje of bakje met daarin overheerlijke bolletjes ijs. Bij de snackhoek waren de porties patat en kibbeling niet aan te slepen. Het werd echt een feestelijke middag waar iedereen van genoot. De kinderen werden aan het eind van de dag ook nog een getrakteerd op een gave goodiebag, met daarin een oorkonde en allerlei gave herinneringen aan deze fantastische dag.

Namens de organisatie bedanken wij de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet voor dit evenement. Zonder jullie kan de Evenementencommissie dit allemaal niet mogelijk maken. Minstens net zo belangrijk is de inbreng van onze trouwe sponsoren die we zeer dankbaar zijn voor het mede mogelijk maken van het KNVB Oranje Feest:

  • Cornelis Vrolijk
  • IJscobarry
  • Van der Mey Quality Foods en Vegetables
  • Albert Heijn Hoornespassage
  • Tijdschrift Panna
  • SD Sports
  • Rabobank
  • Martien Kalkman
  • Twelve

Aanvullend bericht namens het bestuur:
De datum 23 april 2021 kan de FCR-boeken in als een geslaagde dag. Met in de ochtend door het Welzijnskwartier geinitieerde Koningsspelen en in de middag het KNVB Oranje Event mogen we zeggen dat we heel veel stralende kindergezichten op ons sportpark rond hebben zien lopen. Met een perfecte organisatie, aangevoerd door Irma van Duijvenboden, Janny Ketting, Sander Jochems en Philip van den Eijkel, en de onvermoeibare inzet van onze vrijwilligers is de dag (bijna) voorbij gevlogen. Het bestuur wil alle vrijwilligers die zich op deze dag hebben ingezet bedanken voor hun energie, geduld en inzet.

FC Rijnvogels Oranje festival.
Foto reportage: Kees van der Voort

Posted by FC Rijnvogels Vrouwen en Meiden voetbal on Saturday, 24 April 2021

25/04/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media