HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Foute Glamour Bingo daverend succes!

Ze gingen als zoete broodjes over de toonbank, de kaarten voor de Foute Glamour Bingo. Eerst was het de bedoeling om deze avond, speciaal  voor vrouwen, in december te houden maar de pandemie gooide roet in het eten. Binnen één avond waren alle kaarten uitverkocht en dus werd er snel naar een alternatief gezocht. Dan maar in april en onze immer ijverige en flexibele evenementencommissie maakte er een geweldige avond van. Alleen vrouwen boven de 18 jaar waren toegestaan voor de Foute Glamour Bingo en dat werd bij binnenkomst wel duidelijk.

De prijzen die bij de bingo en de loterij gewonnen konden worden varrieerden van cadeaubonnen tot aan een satisfyer (google dat maar even) en van weekendjes weg, beauty behandeling en een fotoshoot tot aan nachtjes weg, sop pakketten en yogalessen. En uiteraard nog veel meer. Niemand ging ontevreden naar huis. Het dak ging eraf door de live muziek en Daan en Sanne van Lollypop Entertainment zorgen voor vele lachsalvo’s door de avond aan elkaar te praten. Eén groot vrouwen kippenhok dus in de kantine van De Kooltuin waar jong en oud er samen een feestelijke avond van wisten te maken. De flessen wijn waren bij de tafels niet aan te slepen en de hapjes die werden geserveerd waren van een zeer hoog niveau.

Het werd een feest zoals dat alleen maar bij FC Rijnvogels kan. Er wordt alweer reikhalzend uitgekeken naar de volgende editie, want iedereen was het er over eens dat dit een vervolg moet gaan krijgen! Blijf ons in de gaten houden want er komen nog vele leuke evenementen aan dit seizoen!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

Speciale dank aan de sponsoren die deze avond mogelijk hebben weten te maken: 
Sandbeach/Beach boetiek
Liens cadeau- en kledingwinkel
Proeflokaal de Buuren
Haarzaak Jannette
WimperXL
Van der Mey Quality Food & Vegetables
Vonk Fotografie Rijnsburg
Vita Glow
Mart de Groot
Marcel van Duijn
Albert van den Berg
De Witte Prijzenslager
Bakkerij Den Dulk
Strandhuys Katwijk
Pedicure Beautiful Feet
Yoga met Jan
Carpe Diem schoonheidssalaon
Café De Stairs

De Tent

 

04/04/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media