HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Fantastische voetbaldag in de voorjaarsvakantie!

FC Rijnvogels organiseert samen met Central Progress een geweldige voetbaldag op maandag 27 februari. Van ’s ochtends 10.00 uur tot ’s middags 16.00 uur krijgen de kids een programma voorgeschoteld waar het plezier vanaf spat. Een hele dag voetballen op ons prachtige sportpark als start van de vakantie, wie wil dit nou niet?

Met onder andere twee uur professioneel trainen, een overheerlijke lunch, FUN activiteiten, drinken en tussendoortjes, toernooien en kans maken op leuke Central Progress prijzen! De kosten zijn slechts 25 euro en hier zit alles bij inbegrepen. En je kan gelijk eens kijken hoe het werkt bij de voetbalschool van FC Rijnvogels die Central Progress voor ons verzorgd. Individuele aandacht staat voorop bij Central Progress dus de kids gaan moe maar voldaan en bovenal als een betere voetballer of voetbalster weer naar huis.

Deze dag wil je niet missen, inschrijven kan tot donderdag 23 februari. Twijfel niet en geef je op. Dit kan via onderstaande link:
KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE CENTRAL PROGRESS VOETBALDAG

Nog één keer alles op een rijtje:
Een fantastische dag van dik 6 uur
2 uur professioneel trainen
Inclusief drinken, lunch en tussendoortjes
FUN activiteiten en toernooien
Individuele aandacht voor ontwikkeling
Kans op leuke Central Progress prijzen
En dat voor slechts 25 euro per deelnemer!

Ook de voorjaarscyclus gaat binnenkort weer van start
De spelers die in het najaar bij Central Progress hebben meegetraind kunnen bevestigen dat het 10 fantastische weken waren en daarom organiseren we ook in het voorjaar weer een 10-weeks Central Progress traject bij de voetbalschool te organiseren. Het pakket bestaat uit 10 trainen van 1 uur op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Tijdens de laatste training maken de spelers kans op leuke prijzen waarbij ze het geleerde van de afgelopen in de praktijk kunnen brengen. De 10-weekse cursus kost €99,- per deelnemer. Dit is inclusief een Central Progress shirt (t.w.v. €19,99) en voor de toppers die al een keer hebben meegedaan leveren we een broekje met sokken (t.w.v. €24,98) van Central Progress. Dan is je tenue helemaal compleet!

Central Progress blinkt uit als het gaat om individuele aandacht bij de spelers. Spelers en speelsters van alle clubs en elk niveau zijn van harte welkom. De spelers worden getraind op hun technische en atletische vaardigheden. Daarnaast is er voor aandacht voor cognitief leren, de spelers vinden uitdaging in verschillende situaties onder verschillende omstandigheden. Spelers beter maken is onze passie!

Inschrijven kan tot 13 maart, twijfel niet en geef je op. Dit kan via onderstaande link:
KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE 10 TRAININGEN BIJ CENTRAL PROGRESS

Nog één keer alles op een rijtje:
10 keer trainen (1 uur)
De cyclus loopt van 19 maart tot en met 18 juni 2023
De trainingen zijn op zondagochtend van 10.00 tot 11.00 uur
Bij veel aanmeldingen wordt er uitgeweken naar een uur later
Inclusief Central Progress shirt en als je die al hebt krijg je een Central Progress broekje en sokken om je tenue compleet te maken!
Professioneel je technische, atletische en cognitieve vaardigheden trainen
Kans op leuke prijzen tijdens de slot training
Een 10-weeks traject bij Central Progress kost €99,- en opgeven kan tot 13 maart

Hieronder is te zien hoe een training van Central Progress eruit ziet. Klaar om een betere voetballer te worden?

 

 

16/02/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media