HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Creators FC komt naar De Kooltuin tijdens de Familiedagen!

Elftal bekende Youtubers en influencers neemt het op tegen Rijnvogels 

Het voetbalelftal van de Creators FC komt op dinsdagavond 28 mei naar Katwijk aan den Rijn om een wedstrijd te spelen. Het team, dat bestaat uit bekende Youtubers, TikTok sterren en influencers, speelt dan tegen een samengesteld elftal van bekende gezichten van FC Rijnvogels. Het doel van deze wedstrijd is om geld in te zamelen voor het goede doel, namelijk de Katwijkse ziekte (HCHWA-D). Het belooft een prachtige en drukbezochte avond te gaan worden voor zowel de jeugd als de volwassenen. We rekenen op een drukbezocht Sportpark De Kooltuin. De tickets gaan deze week in de verkoop en kosten €7,50. Wees er dus snel bij, want de verwachting is dat de tickets razendsnel over de toonbank zullen gaan.

We zoeken sponsoren en vrijwilligers voor deze geweldige avond. Voor beiden kan contact opgenomen worden met jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl. Vele handen maken licht werk en elke euro telt voor onderzoek naar de Katwijkse Ziekte! (voor meer informatie check de tekst hier beneden).

Super veel bekende Nederlanders dus op dinsdag 28 mei op onze eigen Kooltuin. De wedstrijd begint om 19.30 uur en vanaf 18.30 uur kan er een plekje op de tribune of langs het veld gezocht worden. Een unieke kans dus om met je favoriete Youtubers op de foto te gaan en iedereen eens in het echt te zien!

De Katwijkse Ziekte
De Vereniging Katwijkse Ziekte (Dutchtype CAA) zet zich in voor alle families die met de erfelijke aandoening, die hersenbloedingen veroorzaakt, te maken hebben. Wanneer één van je ouders het gen dat de ziekte veroorzaakt draagt, heb je 50% kans ook gendrager te zijn. Als gevolg van een giftig eiwit dat in de hersenen blijft plakken, krijg je dan hersenbloedingen, ongeveer tussen je 45e en 65e jaar. Er is (nog) geen behandeling beschikbaar voor de aandoening, die honderden Katwijkers treft en dodelijk is. Omdat de ziekte erfelijk is, beïnvloedt het niet alleen patiënten, maar hele families. De Vereniging staat klaar voor iedereen die getroffen wordt in de vorm van contactavonden, informatievoorziening en een Zorgloket en werkt samen met internationale onderzoekers om een behandeling te vinden. De Kattukse Brainweek is een initiatief van de Vereniging. Met verschillende evenementen wordt geld opgehaald voor het onderzoek naar de Katwijkse ziekte.

Meer informatie over de Katwijkse Ziekte is te vinden via deze link: https://www.hchwa-d.nl/nl/
Meer informatie over de Kattukse Brainweek is te vinden via deze link: https://www.kattuksebrainweek.nl/

Over Creators FC
Met bijna 600.000 aan volgers op TikTok, 230.000 abonnees op Youtube en 134.000 volgers op Instagram, behoort Creators FC tot één van de populairste kanalen van Nederland en Belgie. Het elftal bestaat uit de grootste Youtubers, TikTokkers en influencers van Nederland. Het team staat onder leiding van Roy de Coach, die zelf ook bijna 100.000 abonnees heeft op TikTok.

Creators FC heeft sinds de oprichting in 2016 ruim €1.500.000,- opgehaald voor het goede doel. Denk aan stichtingen als de Johan Cruijff Foundation, ALS Nederland, Football Makes It Happen, Het Vergeten Kind, Kika, Giro 555 en dus nu ook voor de Katwijkse Ziekte.

Check hier de platformen van Creators FC
Website: https://www.creatorsfc.club/
Youtube: https://www.youtube.com/@CreatorsFC
Instagram: https://www.instagram.com/creatorsfcnl?igsh=MWh5MnFta3VobzhoYQ==
Facebook: https://www.facebook.com/creatorsfc

Vrijwilligers en sponsoren gezocht, we hebben jouw hulp nodig op deze unieke avond!
Het gaat op dinsdag 28 mei lekker druk worden bij FC Rijnvogels. Om deze avond in goede banen te leiden doen we bij deze een oproep om je aan te melden als vrijwilliger. We hebben bijvoorbeeld mensen nodig om de entreetickets te scannen, stewards langs het veld om ervoor te zorgen dat iedereen netjes achter de borden blijft. Daarnaast wordt deze wedstrijd uiteraard gefilmd en op al dit dure materiaal moet uiteraard toezicht worden gehouden. Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer andere taken nodig.

Naast dat het een geweldige avond gaat worden en we er een leuke wedstrijd van gaan maken, gaat het natuurlijk vooral over het geld inzamelen voor het goede doel. Daarom roepen wij bedrijven en ondernemers op om een bijdrage te leveren aan het onderzoek tegen de Katwijkse Ziekte. Elke euro telt!

Vele handen maken ligt werk en we gaan voor een zo hoog mogelijk bedrag. Voor beide zaken kan er contact met ons opgenomen worden via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl 

Houd onze website en de socials in de gaten voor meer informatie! De kaartverkoop start waarschijnlijk deze week!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

 

26/02/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media