HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Bestel snel je bingokaart en lootjes!

Beste Rijnvogels,

Over één week is het zover, de Oudejaarsbingo en loterij!

Wat een animo en kaarten – lootjes – oliebollen zijn er al verkocht voor donderdag 30 december 2021. De dames en heren van de Evenementencommissie zitten deze dagen ook zeker niet stil, gaan zelfs een stapje harder lopen na al het enthousiasme en hebben gigantische prijzen binnengehaald.

Voor de jeugd (16.00 uur – 18.00 uur) zijn er diverse voetbalprijzen te winnen tijdens de bingorondes. Van een nieuw trainingstenue, tot een officiële Eredivisie bal en van een cadeaubon te besteden bij de kledingshop tot de klapper van een hoofdprijs tijdens de superronde. Die houden we wel nog even geheim!

Voor de volwassenen (19.30 uur – 22.00 uur) zijn er weer een grote diversiteit aan cadeaubonnen, drankflessen en boodschappentassen te winnen tijdens de bingo.  In de loterij doen wij er nog een schepje bovenop. Naast de eerder genoemde prijzen, zijn er VIP kaarten te winnen voor een eredivisiewedstrijd, een Whiskey proeverij voor 2 personen, een tour van 3 uur voor 4 personen met E-Wheels en waardebon voor een strandhuisje! Daarmee is het nog niet klaar, laat je verrassen..

Klik hier om te bestellen voor de jeugdeditie. Klik hier om te bestellen voor de volwassenen editie. Zorg ervoor dat u op donderdag 30 december ruim van te voren bent ingeschakeld op het YouTube kanaal van FC Rijnvogels

Doe gezellig mee met de ‘Oudejaarsbingo’, wees er op tijd bij en maak kans op geweldige prijzen!

#WIJZIJNFCR

23/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media