HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Bedankt allemaal!

Beste Rijnvogels,

Het seizoen 2023-2024 zit erop en gisteren zijn de Familiedagen 2024 én het 20-jarig jubileum van FC Rijnvogels waardig afgesloten. Een korte samenvatting: gezelligheid, sportiviteit en spektakel.

De Evenementencommissie heeft ook dit jaar weer geprobeerd om voor elke leeftijd iets leuks te organiseren. Een gezellige BBQ, de goed bezochte klaverjasavond, 1100 (!) bezoekers bij de wedstrijd tegen Creators FC voor het goede doel, een feestelijke jubileumbingo, een recordaantal teams bij het 7 vs. 7 toernooi, een swingend evenementenplein tijdens ‘The Best ABBA Tribute Band’ en natuurlijk de bomvolle slotdag. Menig record is dit jaar gesneuveld, wat een animo, dank daarvoor!

De afgelopen Familiedagen én het 20-jarig jubileum waren helaas wel het laatste kunstje van de huidige Evenementencommissie. Na jarenlange trouwe inzet zwaait de ‘EC’ af.

Een korte terugblik van nu naar zo’n 10 jaar terug. Wie herinnert ze nog en is er ooit bij geweest? De D-overnachting in de kleedkamers en de feestavond Stout & Fout? De survivalrun door de sloten? Of de culinaire hoogstandjes tijdens Kooltuin Culinair? Ook de slotdagen met o.a. Band & Breakfast, Het Feestteam, Alex of Outsiders waren echte hoogtepunten. Wat te denken van ‘’Tour de Kooltuin’’, het lasergamen of de jaarlijkse intocht van Sinterklaas? En van online-bingoën tijdens Covid-19 tot de loterijen met Kerst en Pasen. We sluiten de terugblik af met de ‘Derde Helftjes’ waar menig (lokaal) muziektalent aantrad, de busreizen, de sfeeracties en tot slot natuurlijk het Rad van Avontuur met kans op veel prijzen voor slechts ‘’één uuuro’’ een lootje!

Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor de mooie jaren, de samenwerking, de sponsoring en de geslaagde evenementen. Van de enthousiaste bezoekers tot onze trouwe sponsoren en iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd. Mede dankzij jullie is het altijd een groot succes geweest.

Bedankt allemaal en een fijne zomerstop!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

Danny, René, Irma, Jan, Johan, Janny, Gert, Jaap, Dirk en Niels

02/06/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media