HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Algemene informatie bingo & loterij

Zaterdag 13 februari om 17.00 uur zullen bingomasters Dirk en Jan de bingomolen laten ratelen. Algemene informatie over dit evenement is hieronder te vinden.

Bingo |
In totaal worden er 8 bingorondes gespeeld met 3 prijzen per ronde. Het is de bedoeling dat elke deelnemer zijn of haar bingokaart 8 keer uitprint, elke ronde speelt u namelijk mee met dezelfde bingokaart.

Wanneer er een deelnemer bingo heeft zal de organisatie vanuit het systeem een melding krijgen en zal er een rode lamp gaan branden. Bij een dubbele bingo wordt er een lootje met een naam getrokken. De verliezende deelnemer van de dubbele bingo krijgt als troost een lootje in de loterij.

Loterij |
Alle verkochte lootjes komen met naam + nummer in de grote grabbelton van Jan Schaap. Na afloop van de bingo worden de lootjes getrokken. Binnen een uur na afloop van het online evenement zal de trekkingsuitslag van de loterij op Facebook en de website worden geplaatst.

Borrel- en tapasplankjes |
De bestelde borrel- en tapasplankjes zullen door Eeterij Neefies zaterdagmiddag bij u worden thuisbezorgd. Zij zijn in het bezit van uw bestelgegevens en uw telefoonnummer.

Prijzen ophalen |
De gewonnen bingo- en of loterijprijzen kunnen op zondag 14 februari tussen 11.00 uur en 13.00 uur opgehaald worden op sportpark de Kooltuin. Het verzoek aan de prijswinnaars om zich aan de geldende maatregelen te houden en gebruik te maken van een mondkapje.

Live op YouTube |
De online bingo en loterij worden live uitgezonden via het kanaal van FC Rijnvogels TV op YouTube. Het kanaal is te bereiken via de volgende link: https://www.youtube.com/channel/UCAZT8lG34GtAU4v6dao5Mgg

Muziek |
Om 16.30 uur zullen de digitale deuren van het online evenement openen. De Evenementencommissie zal vanaf dat moment én in de pauzes voor het nodige muzikale amusement zorgen.

Mochten er verder nog vragen zijn, kunt u uiteraard een e-mail sturen naar evenementen@fcrijnvogels.nl. Tot zaterdag, wij hebben er zin in!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

08/02/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media