HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Algemene informatie bingo & loterij

Beste Rijnvogels,

Zaterdag 27 maart om 16.30 uur zullen bingomasters Dirk en Jan de bingomolen voor de tweede keer digitaal laten ratelen. Algemene informatie over dit evenement is hieronder te vinden.

Bingo |
In totaal worden er 8 bingorondes gespeeld. Elke ronde zijn er 3 prijzen te verdelen. Aangezien u elke ronde met dezelfde bingokaart meespeelt, kunt u de bingokaart 8 keer uitprinten of overschrijven. Tijdens de bingo ziet de organisatie in het systeem welke deelnemer er bingo heeft. Op dat moment zullen de lampjes gaan branden. Bij een dubbele bingo wordt er een lootje met een naam getrokken. De verliezende deelnemer van de dubbele bingo krijgt als troost een lootje voor de loterij.

Loterij |
Alle verkochte lootjes komen met naam + nummer in de grote grabbelton van Jan Schaap. Direct na de bingo worden de lootjes getrokken. Na afloop van het online evenement zal de trekkingsuitslag van de bingo + loterij op Facebook en de website worden geplaatst.

Hapjesschalen |
De bestelde hapjesschalen ‘Holland’ en ‘Tapas’ worden verzorgd door Catering Cor Jansen. De hapjesschalen kunnen a.s. zaterdag tussen 14.30 uur en 15.30 uur opgehaald worden in de kantine op sportpark de Kooltuin o.v.v. uw naam en ordernummer.

Prijzen ophalen |
De gewonnen bingo- en of loterijprijzen kunnen op zondag 28 maart 2021 tussen 11.00 uur en 13.00 uur opgehaald worden op sportpark de Kooltuin. Het verzoek aan de prijswinnaars om zich aan de geldende maatregelen te houden en gebruik te maken van een mondkapje.

Live op YouTube |
De online bingo en loterij worden live uitgezonden via het kanaal van FC Rijnvogels TV op YouTube. Het kanaal is te bereiken via de volgende link: https://www.youtube.com/channel/UCAZT8lG34GtAU4v6dao5Mgg

Muziek |
Om 16.00 uur zullen de digitale deuren van het online evenement openen. De Evenementencommissie zal vanaf dat moment én in de pauzes voor het nodige muzikale amusement zorgen.

Mochten er verder nog vragen zijn, kunt u uiteraard een e-mail sturen naar evenementen@fcrijnvogels.nl. Tot zaterdag, wij hebben er zin in!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

26/03/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media