HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Aankomend weekend is de Winter Cup op De Kooltuin!

Aankomend weekend wordt een drukte van belang op sportpark De Kooltuin. FC Rijnvogels is namelijk, met een korte tussenpauze door de corona pandemie, mede-gastheer van de Holland Winter Cup. Een internationaal toernooi georganiseerd door P&M Soccer Events. Tijdens de vorige editie waren er maar liefst 67 teams uit diverse Europese landen in Duinrell neergestreken en ook dit jaar is FC Rijnvogels samen met Blauw-Zwart de clubs waar het sportieve gedeelte wordt afgewerkt. Voor veel clubs is dit hun winterse trainingskamp en dat gaat gepaard met feestavonden op Duinrell, overdag voetballen en de derde helft bij FC Rijnvogels vieren. Het toernooi bestaat uit een mannen- en een vrouwentoernooi met elk twee niveaus. Namens onze club zullen Vrouwen 1 en Vrouwen 2 deelnemen en een gooi doen naar de titel.

Op De Kooltuin gaan we er alles aan doen om er twee fantastische dagen van te maken. Niet alleen voor de deelnemers wordt het gezellig, maar ook voor onze eigen leden is het écht een evenement om even polshoogte te komen nemen. We hebben er weer voor gezorgd dat het terras in zijn geheel overdekt en verwarmd is zodat er comfortabel naar de wedstrijden gekeken kan worden. Daarnaast is er ook aan de inwendige mens gedacht en is de snackhoek uitgebreid met een hamburgerkraam en natuurlijk mogen ook de broodjes hete kip niet ontbreken. Culinair zit het dus wel snor en ook de tap zal rijkelijk vloeien tijdens en na het toernooi. En dat gaat natuurlijk het beste met live muziek. Overdag zal er zowel op zaterdag als op zondag zal een DJ voor feest gaan zorgen en ook een zanger zal niet ontbreken tijdens dit festijn. Een familiedagen sfeertje gegarandeerd.

Kom gezellig langs en geniet van waar onze club zich onderscheid van andere verenigingen. De Holland Winter Cup biedt een fantastisch weekend waarbij iedereen in zijn nopjes zal zijn, feest gegarandeerd! Tot zaterdag 14 en zondag 15 januari op sportpark De Kooltuin!

TOERNOOISCHEMA HOLLAND WINTER CUP 2023

 

08/01/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media