HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Een brief van de Sint! Kom jij ook? – OPGEVEN T/M ZATERDAG!

Lieve jeugdleden van FC Rijnvogels,

Nog een klein tijdje en dan zullen mijn Pieten en ik weer in Nederland aankomen. We zijn druk bezig om de stoomboot gereed te maken voor de reis naar Nederland. Natuurlijk zijn we ook weer van plan om een bezoekje te brengen aan De Kooltuin, want daar vinden de Pieten het altijd heel erg gezellig. Wat fijn dat de evenementencommissie speciaal voor mij een feestje organiseert op FC Rijnvogels, waar alle kinderen van de kabouters, mini’s, JO8 en JO9 teams zijn uitgenodigd. Ook broertjes en zusjes tot en met acht jaar zijn van harte welkom.

Op woensdagmiddag 28 november van 16.30 tot 18.00 uur kom ik naar FC Rijnvogels voor de Sinterklaasmiddag. Omdat de Pieten en ik graag zeker weten dat we genoeg cadeautjes en snoepgoed meenemen, zouden mijn vrienden van de evenementencommissie willen weten of jij (en misschien je broertje of zusje) op het Sinterklaasfeest aanwezig zal zijn.

Aanmelden kan tot zaterdag 24 november door bijgevoegde strookje in te vullen en in te leveren in de daarvoor bestemde doos in de commissiekamer. Je kunt ook een mail sturen naar: sinterklaasfcr@gmail.com. Ik zal deze mail persoonlijk beantwoorden. Vermeld wel duidelijk je naam, leeftijd en in welk team je zit. Zo kan ik je gemakkelijk terug vinden in het grote boek.

Vriendelijke groet en tot woensdag 28 november,

Sint en Piet

aanmeldbriefje sint  

21/11/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media