HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

DIT WEEKEND | Holland Winter Cup op De Kooltuin!

Een waar voetbalfeest op De Kooltuin

 

Geen gewoon programma op De Kooltuin dit weekend, maar een internationaal toernooi. Zowel op zaterdag als op zondag lopen er zo’n 1000 voetballers rond op ons sportpark die meedoen aan de Holland Winter Cup. Zowel bij de heren als de vrouwen wordt er een Topklasse en een Kelderklasse toernooi gespeeld. Naast De Kooltuin wordt er ook gespeeld bij Blauw-Zwart en Docos. De deelnemers logeren het weekend in pretpark Duinrell, waar gebruik gemaakt kan worden van de attracties en er verschillende feesten worden georganiseerd. Alle ingrediënten voor een mooi team weekend dus!
Het toernooi vindt dus plaats bij drie clubs. Veel van de finales worden op zondag op De Kooltuin gespeeld. Op beide dagen starten de eerste wedstrijden om 09.00 tot ongeveer 17.00 uur. Vrouwen 1 zal FC Rijnvogels vertegenwoordigen in het Topklasse toernooi. Zij spelen onder andere tegen ADO Den Haag, FC Eindhoven en Feyenoord.
Op beide dagen wordt het gezellig druk op de club. Het toernooi wordt georganiseerd door PMS Soccer Events, maar uiteraard wordt er vanuit FC Rijnvogels ook veel geregeld. Zo is het evenementenplein, aansluitend op de kantine, op beide dagen overdekt en is er ruime keuze voor een hapje en een drankje.
Tevens verzorgen we op beide dagen live muziek en is de kantine geopend. We gaan dus weer voor een gezellige 3e helft. Daar zijn we goed in op De Kooltuin. Genoeg reden dus om zowel op zaterdag als op zondag sfeer te komen proeven.
Kom gezellig langs, het beloofd een uiterst gezellig weekend te worden!

10/01/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media