HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

DERDE HELFT | Zaterdag extra lange derde helft na Capelle uit!

Kantine met live muziek sluit een uur later als dank voor jullie support

Aanstaande zaterdag speelt ons vlaggenschip de uitwedstrijd tegen Capelle. Inzet is de koppositie en de ploeg die wint komt drie punten los te staan ten opzichte van de achtervolgers. Rijnvogels zal gesteund worden door de trouwe achterban en met enkele supportersbussen richting het Rotterdamse afreizen. We beschikken op Sportpark ’t Slot over een eigen uitvak met daarin een punt om consumpties te halen. We kunnen onze trots dus massaal ondersteunen.

Als blijk van dank  willen we de trouwe support van aanstaande zaterdag en de afgelopen weken hiervoor luister bij te zetten door bij terugkomst op onze eigen Kooltuin een extra lange derde helft te organiseren. De kantine zal tot 21.00 uur geopend zijn en wij zorgen voor live muziek met The Partybrothers! Natuurlijk gaan we er alles aan doen om die drie punten mee naar Katwijk aan den Rijn te nemen, maar het resultaat zal geen invloed hebben op het feest zoals we dat alleen bij Rijnvogels kunnen vieren. Support dus massaal onze club en daarna gaan we allemaal richting De Kooltuin voor de derde helft die jullie als trouwe supporters hebben verdiend.

Twijfel niet en support onze boys in de race om de titel om daarna samen een feestje te bouwen in onze kantine. Wat de uitslag ook mag zijn, want ook dat is FC Rijnvogels ten voeten uit!

Tot zaterdag!
#WIJZIJNFCR

11/05/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media