HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

DERDE HELFT | Feestelijke opening van het seizoen op De Kooltuin

Zaterdag is het feest na FC Rijnvogels – Sparta Nijkerk 

Terwijl de mannen van Thomas Duivenvoorden aanstaande zaterdag de kolen uit het vuur slepen binnen de witte krijtlijnen rekenen we weer op de onvoorwaardelijke steun van onze Rijnvogels aanhang. Het belooft een drukke zaterdag te worden, ook ons vlaggenschip bij de vrouwen speelt thuis voor de KNVB Beker en kruist om 11.30 uur de degens met Sporting ’70 uit Utrecht. Het seizoen is nu écht begonnen en dat moet gevierd worden. Daarom organiseert de Evenementencommissie een openingsfeest tijdens de 3e helft met live muziek en het Rad van Avontuur!

Zanger Dave van Schie gaat zorgen dat de voetjes van de vloer komen en hij start direct na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd tussen ons vlaggenschip en Sparta Nijkerk. We gaan er weer een feestje van maken zoals we dat alleen op sportpark De Kooltuin voor elkaar kunnen krijgen. Natuurlijk gaan we niet met lege handen naar huis, want het Rad van Avontuur zal tussen de bedrijven door weer overuren draaien. Het gebruikelijke euro per lootje zal weer gelden en tegenwoordig kan er ook met de pinpas betaald worden. Zorg dus dat de fietstassen op de bagagedrager zitten want de prijzen liegen er niet om!

Tot zaterdag, we kunnen niet wachten om er weer een echte voetbalzaterdag van te maken en om de Rijnvogel familie weer bij elkaar te zien!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

01/09/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media