HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

TRAINERS | “De trainer maakt het verschil”

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de kickoffbijeenkomst van het nieuwe seizoen voor de trainers van FC Rijnvogels. Met een opkomst van ruim 30 trainers werd in ieder geval duidelijk dat de behoefte aan een bijeenkomst zeker aanwezig was. De avond stond in het teken van elkaar ontmoeten, met elkaar sparren en vooral het van elkaars ervaringen leren. Wij werden op deze avond op interactieve wijze meegenomen in de wereld van het trainerschap door Mauro van de Looij en Martijn Bauer aan de hand van het boek ”De trainer maakt het verschil”.

Van een doorgewinterde trainer met bakken ervaring tot een ouder die voor het eerst voor een elftal staat, je doet het veel beter als je weet wat je wilt bereiken en op welke manieren je dit kunt aanpakken. Met een interactieve presentatie wisten Mauro en Martijn onze trainers uit hun comfortzone te trekken en ontstonden er leerzame en interessante gesprekken, waarvan de uitkomsten direct op het presentatiescherm weergegeven werden. Daarbij was een niet onbelangrijk onderdeel natuurlijk het boek “De trainer maakt het verschil”, waarvan alle trainers die aanwezig waren een exemplaar gekregen hebben. Voor de trainers die er helaas niet bij konden zijn hebben we natuurlijk ook een exemplaar klaarliggen.

We hopen met deze kickoff het startsein gegeven te hebben voor de nieuwe weg die we als vereniging zijn ingeslagen met ons voetbaltechnisch (jeugd)beleid. Gezien de louter positieve geluiden die we na afloop hoorden, weten we zeker dat het de juiste weg is.

 

13/09/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media