HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

De Mini’s en Kabouters trappen in 2019 weer af

Op zaterdag 12 januari a.s. zullen de jongste kanjers van FC Rijnvogels weer beginnen met trainen. De kinderen en de trainsters hebben er heel veel zin in.

Ze starten in 2019 niet op de Kooltuin want de eerste paar trainingen worden gegeven in de zaal van ‘Het Dorpshuis’ ( de Terp) in Valkenburg. Vanaf 10:00 uur zullen ze verzamelen en de aftrap zal om 10.30 uur plaatsvinden.

De mini’s en kabouters vormen samen een gezellige groep van jongens en meiden in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. De groep wordt tijdens de training opgesplitst in Kabouters: van 4 en 5 jaar en de Mini’s:  dat zijn de 6 en 7-jarigen.

Tijdens de training worden er leuke voetbal gerelateerde spellen gedaan in een circuitvorm en spelen ze uiteraard ook partijtje. De training wordt traditiegetrouw afgesloten met ‘kontje blauw’ waarbij de trainsters het moeten ontgelden. Dat is dan altijd weer lachen, gieren en brullen. 

En dat is waar het bij de Mini’s en de Kabouters voornamelijk om gaat: Plezier maken met elkaar. Voetballen is voor iedereen; jongen of meisje, groot of klein en zelfs als je helemaal nog nooit gevoetbald hebt dan ben je welkom bij FC Rijnvogels.

Dus ben je tussen de 4 en de 7 jaar en lijkt het je leuk om een keer met ze mee te doen? Of wil je liever eerst komen kijken omdat je het een beetje spannend vindt, je bent van harte welkom. 

09/01/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media