HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Alle informatie over de meidendag!

Vrijdag is het zover. De Meidendag staat op het programma. Onze vrijwilligers hebben keihard gewerkt en het gaat een top evenement worden. We hebben er verschrikkelijk veel zin in en dat geldt ook voor de kids. Meer dan honderd aanmeldingen is helemaal super te noemen! Vanaf vrijdag 17.00 uur zal het feest losbarsten en daarvoor willen we nog wat extra informatie geven.

Het is belangrijk dat alle leden van FC Rijnvogels die meedoen aan de Meidendag hun rode trainingspak aan doen als ze naar het voetbalveld komen. Natuurlijk willen we na de clinic en het toernooi een mooie groepsfoto maken. De deelnemers krijgen allemaal een stempelkaart, hiermee kan je drinken en wat te eten halen (fruit en popcorn) en nog wat leuke activiteiten doen. De keuken is ook geopend. Omdat het evenement natuurlijk onder trainingstijd valt zal ook de keuken geopend zijn in onze kantine. Vergeet dus niet een centje mee te nemen voor een patatje met een snackie!

We hebben er super veel zin in, tot vrijdag!

—————

Update: De teller staat inmiddels op bijna 100 aanmeldingen! 

Op vrijdag 31 maart is het weer zover. Net als vorig jaar organiseert de dames- en meidenafdeling van FC Rijnvogels weer een meidendag voor onze jeugdleden. Alle speelsters tot en met de onder 17 jaar groep zijn van harte uitgenodigd om samen met een vriendinnetje zich op deze avond in de watten te laten leggen. Twijfel niet en schrijf je snel in!

Er is namelijk ontzettend veel te doen. Vrijdag 31 maart om 17.00 uur begint het spektakel. Natuurlijk staat het programma bommetje vol met voetbalactiviteiten. Er is een groot 4 tegen 4 toernooi (de winnaars krijgen een fantastische prijs) en er wordt een clinic gegeven door de spelers en trainers van Vrouwen 1. Daarnaast is er ook een bootcamp en wordt de warming up verzorgd door Dirk Koopman, de fysiotherapeut en hersteltrainer van Heren 1. Ook krijgen alle deelnemers een stempelkaart voor allerlei lekkernijen en andere leuke dingen. Daarnaast is er natuurlijk ook aan de broertjes, zusjes en ouders gedacht die niet mee doen aan de avond. Er is een springkussen en in de kantine wordt een filmavond georganiseerd. Na afloop krijgen alle deelnemers een leuke goodiebag met allerlei gave presentjes erin!

Via je trainer heb je als het goed is een inschrijfformulier gekregen. Deze mag je ingevuld dan ook weer bij hem of haar inleveren. Mocht je het formulier kwijt zijn geraakt of niet hebben ontvangen kan je een mailtje sturen naar ons e-mail adres. Lever het formulier daarna in bij je trainer of neem even contact op met damesfcr@gmail.com!

Wij willen graag onze sponsoren bedanken die belangeloos bijdragen aan wat nu al een fantastische dag gaat worden! Twijfel niet en schrijf je in!

Onze sponsoren: 
Buitenbos Auto’s
Katwijk-Events
Wimper XL
Nico’s Fietsen
Hoevens Makelaardij
Van Egmond Van Hirtum Makelaardij
KOK Kinderopvang
Big Impress Bedrukkingen
123inkt.nl
ZPress Media Group
Pieter & Casper van Vliet – Groente- en Fruitspecialist
KNVB
Parketshop Katwijk
Vrumona
Fitnesscentrum Physic Point
Handelsonderneming De Groot

 

 

29/03/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media