HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vorming nieuw bestuur

Met het aftreden van het bestuur in juni 2019 is een groot aantal vrijwilligers opgestapt die veel voor de club betekenden. Al snel werd bekend dat FC Rijnvogels niet alleen een financieel probleem, maar ook een normen en waarden probleem heeft. Om een einde te maken aan de zogenaamde twee stromingen heeft het bestuur een ledenraadpleging georganiseerd waarvan de uitkomst bepalend is voor de toekomst van onze vereniging.

De uitkomst gaf een duidelijk beeld; meer nadruk en aandacht voor vrijwilligers, prestatievoetbal is belangrijk voor alle selectieteams en FC Rijnvogels mag geen financieel risico nemen om prestatievoetbal te bekostigen. De oprichting van de Stichting Prestatievoetbal, de bezuinigingen op de kosten van ons Heren 1 team en de borgstellingen van enkele bestuurders van de op te richten stichting waarborgen de financiële zekerheid van onze club.

Naast deze belangrijke veranderingen krijgt ook het nieuwe bestuur vorm. Gedurende de komende maanden maken een aantal mensen kennis met het besturen van FC Rijnvogels waarbij zij kunnen ervaren of een bestuursfunctie bij hen past. Zo zijn Mikel de Jong, Bart van der Vijver en Marcel van Duijn aangeschoven. Er zullen in de toekomst nog een aantal kandidaten deel nemen in het algemeen bestuur.

Als de ervaringen positief zijn, zal het interim bestuur in juni een ALV organiseren waarbij het huidige interim bestuur een aantal leden voordraagt voor benoeming tot bestuurder.  Het interim bestuur is heel blij met de kandidaten. Het zijn mensen waar je op kunt bouwen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het toekomstige bestuur en de vele vrijwilligers samen kunnen bouwen aan een mooie toekomst.

 

Namens het interim bestuur,
Fred Verboon
Voorzitter FC Rijnvogels

11/03/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media