HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

DE KOOLTUIN | Bouwwerkzaamheden kunstgrasvelden gaan bijna van start

Kunstvelden en speeltuin worden in een nieuw jasje gestoken

Er staan veel mooie dingen te gebeuren op De Kooltuin. Inmiddels is het alweer ruim tien jaar geleden dat op veld 2 en 3 de overstap naar kunstgras werd gemaakt en nu is het tijd om de kunstmat te vernieuwen. De bouwwerkzaamheden zullen medio juli van start gaan.

Voordat de oplevering in augustus gaat plaatsvinden zal De Kooltuin ook een kleine metamorfose ondergaan. Met name veld 2 krijgt een upgrade. Het veld wordt een stuk verzet richting de bosrand en door een hek gescheiden van de oefenstrook aan de kant van de kantine. Tevens worden er nieuwe uitklapbare doelen en twee dug-outs gemonteerd bij het nieuwe hek. Ook de oefenstrook krijgt vaste doelen voor partijspel. De kunstgrasvelden zullen in kwaliteit sterk verbeteren en er wordt speciale belijning aangelegd voor de jeugdwedstrijden.

Naast de velden loopt er nog een mooi project. De speeltuin wordt vernieuwd door onze onderhoudsploeg. De al staande speeltoestellen worden opgeknapt en enkele nieuwe worden toegevoegd. De onderlaag is vernieuwd en het oude kunstgras van de velden wordt straks gebruikt om een veilige en zachte ondergrond te bieden. Ook het hek is gerenoveerd, gereinigd en verstevigd met een nieuwe ingang. Het belooft een mooie plek te worden waar onze jongste jeugd veel plezier aan gaat beleven.

03/07/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media