HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Programma Familiedagen 2017

De Familiedagen 2017 komen er aan!

Alle leden en mensen die FC Rijnvogels een warm hart toedragen verdienen het seizoen op een feestelijke wijze af te sluiten. De evenementencommissie is al een kleine negen maanden bezig met het voorbereiden op de leukste week van het seizoen. Vooralsnog staat deze ingepland van vrijdag 26 mei t/m zaterdag 3 juni.

Natuurlijk staan de jaarlijkse tradities weer op de rol. De voetbaltoernooien, het veilingtoernooi en de feestelijke slotdag zijn ook dit jaar weer present. Maar ook een aantal nieuwe evenementen zullen georganiseerd worden. Ben je al benieuwd? Check dan snel het programma!

Opgeven voor de verschillende evenementen

Dit jaar willen we alles het liefst digitaal ingeschreven zien. Het mail adres dat daarvoor gehanteerd wordt is familiedagenfcr@gmail.com. Probeer bij het opgeven altijd te zorgen dat duidelijk je volledige naam en het team waar je in speelt beschreven staat.

Voor enkele evenementen wordt inschrijfgeld gevraagd. Dit hebben we zoveel mogelijk proberen te beperken door gulle giften van sponsoren, maar soms ontkom je er niet aan. We hebben geprobeerd dit zo laag mogelijk te houden. Bij de meeste evenementen is het inschrijfgeld ook al bekend, bij enkele ook nog niet. Dit wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Vrijdag 26 mei – VOETBAL QUIZ
Weet jij alles over voetbal? Speel dan mee met de voetbalquiz. Wees dan aanwezig bij de aftrap van de Familiedagen 2017!

De presentatie ligt in handen van een bekend gezicht uit onze eigen regio met erg veel kennis van zaken!

Inschrijven gaat per koppel en kost 15 euro per team. Natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen! Geef je op via de mail!

Zaterdag 27 mei  – BBQ VOOR IEDEREEN!
Het is weer zover! De jaarlijkse BBQ mag natuurlijk niet ontbreken in het programma. Dit jaar met live muziek. Een leuk evenement voor je team, commissie of vriendengroep.

Het wordt een feestavond voor de gehele vereniging. Zowel jeugdleden en senioren zijn van harte uitgenodigd. Natuurlijk zorgen we voor een lekker zomers sfeertje met live muziek. Inschrijven t/m 16 jaar kost 6 euro en de rest betaald 10 euro.  Opgeven via de mail!

Maandag 29 MEI – VOETGOLF TOERNOOI
Hoofdtrainer Hein van Heek zal weer een uitdagend parcours in elkaar zetten waarin je met zo min mogelijk balcontacten bij hole 18 moet komen.

Er zijn 18 holes uitgezet over het hele sportpark. Voetgolf is een leuke sport voor jong en oud waar iedereen aan mee kan doen. Er zijn prijzen voor de beste man, vrouw en jeugdlid. Het voetgolftoernooi is altijd een spektakel. Opgeven via de mail!

Dinsdag 30 mei – SURVIVAL RUN
Een nieuw evenement op de kalender van de Familiedagen 2017. De Survival Run! Een nog leukere variant van de zeskamp. Wie zet de snelste tijd neer?

Een mega uitdaging voor de deelnemers van de survival run. Het wordt een spectaculaire race met heel veel obstakels. Dit betekent baggeren door de sloten, klimmen, klauteren, over de buikschuifbaan en nog veel meer. Voor de sportievelingen en de durfals. Iedereen mag meedoen, alleen of als tweetal. Wie zet de snelste tijd neer? Koppels kunnen zich opgeven via de mail. Meer informatie volgt nog!

Woensdag 31 mei – FIFA TOERNOOI
Wat een daverend succes wat het FIFA Toernooi tijdens de vorige editie van de Familiedagen. Vorig jaar was de proef versie, nu gaan we het nog beter aanpakken!

De woensdagmiddag is altijd voor de jeugd en dat gaan we ook zeker zo houden. Lekker FIFA spelen in de kantine en kijken wie de beste van de club is!

Inschrijven kost €2,- en de deelnemers worden per leeftijdscategorie ingedeeld! Twijfel niet en schrijf je in via de mail!

Woensdag 31 mei – BINGO AVOND
De Bingo Avond breekt altijd zo lekker de week. Een mooie opmaat naar de feestavonden in het einde van de week. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen.

Voor slechts een tientje heb je een gezellige avond, dat is een garantie. We spelen tien rondes en daarin geven we telkens drie prijzen weg. Natuurlijk is er in de pauze weer de loterij.

De bar is natuurlijk geopend voor een hapje en een drankje! Inschrijven is niet nodig, gewoon lekker komen!

Donderdag 1 juni – VEILINGTOERNOOI
De wedstrijden die tijdens de veiling eerder dit seizoen zijn gekocht worden op deze avond in toernooivorm afgewerkt. De legendarische donderdagavond bij de Familiedagen kan uiteraard wederom niet zonder feestavond!

Het dak gaat er altijd af tijdens de feestavond op donderdag. De SV zorgt dat het weer een topavond wordt. Vrijdag vrij nemen is de beste optie!

De feestavond is voor iedereen gratis te bezoeken. Deze avond mag je niet missen!

Vrijdag 2 juni – 7 TEGEN 7 TOERNOOI
Het inmiddels bekende format bouwen we elk jaar iets uit en we hopen deze editie op een record aantal elftallen. Alle elftallen, oud-spelers, commissies en wie nog meer moeten een team op de been brengen!

Lekker een balletje trappen, dat is toch het mooiste wat er is tijdens de Familiedagen. Op vrijdag beginnen we met de voorrondes en op zaterdag nadert het toernooi een ongetwijfeld spannende ontknoping.

Het inschrijven kan via de mail en kost tien euro! We rekenen op heel veel teams!

Vrijdag 2 juni – KLUTSTOERNOOI
Ook voor de jeugdelftallen staat er weer een voetbaltoernooi op het programma. Het klutstoernooi is al jaren vaste prik op het programma en dat mag ook nu niet ontbreken!

De allerkleinsten tot en met de JO15 en de MO17 kan zich inschrijven voor het klutstoernooi. We husselen alles door elkaar en op zaterdagmiddag wordt de finale gespeeld. We hopen op veel inschrijven. Jeugdleden onder elkaar, de beste manier om het echte Familiedagen gevoel te ervaren voor de kinderen!

Zaterdag 3 juni – SPETTERENDE SLOTDAG!
Zo’n fantastische week moet natuurlijk in stijl worden afgesloten. De hele dag zijn er activiteiten te beleven op ons sportpark. Natuurlijk is het evenementenplein het centrale punt van de Familiedagen 2017.

De SV draait het Rad van Avontuur weer in de rondte waar een karrenvracht aan prijzen mee is te winnen. Natuurlijk zijn er weer verschillende kraampjes waar een hapje en een drankje te scoren is. Op de velden is er een springkussen en waterfestijn voor de kinderen. Ook de voetbaltoernooien naderen hun climax met de finale wedstrijden. En vergeet de Penaltybokaal en de ouders tegen jeugdwedstrijden niet! Natuurlijk sluiten we het seizoen samen af op het evenementenplein.

Het Muziekfeest zorgt er al jaren voor dat De Kooltuin zich nog eenmaal van haar beste kant laat zien. Ditmaal zal er een heel arsenaal van DJ’s, bandjes en zangers ten tonele verschijnen. Het slotstuk kunnen we alvast bekend maken… Het Feestteam zal er samen met Alex en Johnny Rocka een knalfeest van maken!

Volledige programma Familiedagen 2017
Vrijdag 26 mei
20.00 uur: Voetbalquiz

Zaterdag 27 mei
18.00 uur: BBQ voor de hele vereniging

Maandag 29 mei
19.30 uur: Voetgolf onder leiding van Hein van Heek

Dinsdag 30 mei
19.00 uur: Survival Run

Woensdag 31 mei
14.30 uur: FIFA Toernooi
20.00 uur: Bingo Avond

Donderdag 1 juni
19.30 uur: Veiling Toernooi met feestavond

Vrijdag 2 juni
19.00 uur: Klutstoernooi voor de F t/m B-jeugd
19.30 uur: 7 tegen 7 toernooi A-jeugd + senioren

Zaterdag 3 juni
Ouders tegen jeugdwedstrijden
Penaltybokaal
Finales kluts- en 7 tegen 7 toernooi
Het Muziekfeest
Het Rad van Avontuur op het evenementenplein
Vrouwen 1 tegen het G-team

En nog veel meer!

 

07/04/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media