HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SPONSORNIEUWS | DBT-Energie nieuwste sponsor in Rijnvogel familie

Vanaf dit seizoen zijn FC Rijnvogels en DBT-Energie ook financieel aan elkaar verbonden. Jan-Willem van Delft zette zijn handtekening onder het contract. Jan-Willem is zelf al jarenlang actief bij onze club. Als voetballer én in het vrijwilligerskorps! En nu heeft de kersverse eigenaar van DBT-Energie zich dus ook financieel aan de club verbonden.

 

In 2018 richtte Jan-Willem van Delft samen met zijn compagnon Mark van den Berg DBT-Energie op. Alle expertise die zij in hun loopbaan al hadden opgedaan, zijn nu gekoppeld in DBT-Energie. Het bedrijf uit Benschop realiseert grootverbruikaansluitingen van a tot z. Zij leveren of verhuren laagspanningverdelers met een vermogensautomaat als hoofdbeveiliging, kortom transformatoren.

Bekende klanten als Droomparken en Duinrell gingen u al voor. Neem eens een kijkje op hun website  en zie wat DBT-Energie voor u kan betekenen.

 

 

De Businessclub is zeer blij met DBT-Energie als nieuwe sponsor en heet hen van harte welkom bij onze mooie club!

 

 

 

 

Businessclub

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

14/09/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media