HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Dankwoord van de voorzitter!

Beste Rijnvogels,

Wat een seizoensafsluiting hebben we beleefd met de familiedagen. Het was weer ongekend. Er is veel voorbereidingswerk verricht door de evenementencommissie en alle mensen daarom heen. Niet alleen de kantinemedewerkers en de mannen van de SV zijn de hele week in touw geweest, maar vele anderen hebben hun steentje bijgedragen. Het was een zeer uitgekiend en gevarieerd programma met voor ieder wat wils. De verenigingsbarbeque, het voetgolftoernooi, de survival, het FIFAtoernooi, de bingo, het veilingtoernooi en het 7tegen7 toernooi. Alles was super geslaagd met een uitstekende sfeer die juist voor onze club zo kenmerkend is. Tenslotte als klap op de vuurpijl de zaterdag. Het zag er in de ochtenduren slecht uit qua weer. Maar in de loop van de ochtend werd het zienderogen beter. We beleefden met z’n allen een fantastische zaterdag. Het was werkelijk genieten. Een trouw clublid en sponsor zei het mij wel een paar keer die dag: “Wat vormen we met z’n allen toch een fantastische club……. en daar mag jij voorzitter van zijn” En beste Rijnvogelvrienden, die man heeft helemaal gelijk. Ik mag wel zeggen dat ik trots ben op onze club met al haar vrijwilligers. We hebben een SUPERWEEK achter de rug. Ik wil graag iedereen bedanken die daar zijn of haar steentje aan bijgedragen heeft. En het mooie is dat ik nu zie dat de Kooltuin er al weer bijligt alsof er niks gebeurd is. Tsjonge wat een club hebben we toch…..

Tenslotte wil ik nog melden dat ons vrouwen-1 nog steeds in de race is voor promotie naar de HOOFDKLASSE. Aanstaande zaterdag spelen zij op neutraal terrein de allesbeslissende wedstrijd tegen ODYSSEUS. Wat zou het mooi zijn als zij de historische stap kunnen maken. Volg onze social media waar de wedstrijd gespeeld gaat worden. En ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen op te roepen onze vrouwen-1 te komen steunen.

Als allerlaatst wil ik iedereen een rustige zomerstop toewensen zodat de accu van allemaal aan het begin van het seizoen weer helemaal opgeladen is.  En natuurlijk nogmaals dank aan iedereen voor de superfamiliedagen.

WIJ ZIJN FCR!!!

Peter Plug – Voorzitter FC Rijnvogels

05/06/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media