HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Daan Luyten en Leroy Den Haan debuteren in FCR 2!

Vorige week zaterdag speelde Heren 2 de bekerwedstrijd tegen Quick Boys 4. Het werd een overduidelijke overwinning (5-0) voor de onzen met een hattrick van Timon van Duijn. Maar dat was nog niet het meest in het oog springende wat er gebeurde. JO19 spelers Leroy Den Haan en Daan Luyten maakten deze wedstrijd namelijk hun debuut en dat deden zij met verve! Leroy was met een vervaarlijke omhaal in de zestien dicht bij een doelpunt en Daan kon een assist op zijn naam schrijven. In het tweede elftal spelen meerdere spelers van “eigen kweek” en geven zo het selectie team een echt Rijnvogelgezicht. Lees voor het wedstrijdverslag het volgende artikel:
wedstrijdverslag fcr 2 – QB 4

Rijnvogels o23
De eigen jeugd bij FC Rijnvogels klopt steeds nadrukkelijker op de poort en daarom zal een Rijnvogels onder-23 onze club vertegenwoordigen in de LAV-cup. Daarin wordt onder meer gespeeld tegen Voorschoten ’97 (zo), Blauw Zwart en Valken ’68. Leroy en Daan zullen ook in de o23 hun opwachting maken en zullen geflankeerd worden door teamgenoten Geert Hazenoot en David Aanhane.

JO19-1
De equipe van trainer Marchel Den Haan speelt dit seizoen in de hoofdklasse. Tot op heden draait het team boven alle verwachtingen erg goed. In de beker werd tweede divisionist Forum Sport overtuigend met 8-4 aan de kant geschoven en ook VCS (4-0) was een maatje te klein voor ons vlaggenschip van de jeugd! In de competitie is de JO19-1 ingedeeld met de vertegenwoordigde elftallen van o.a. Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg en VVSB. Een unieke prestatie in de geschiedenis van onze club wat maar weer eens aangeeft dat er goed aan de weg getimmerd wordt op De Kooltuin.

Zaterdag 21 september speelt de JO19-1 om 12.15 uur thuis tegen VV Noordwijk JO19-1. Alle support is natuurlijk welkom!

15/09/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media