HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

COVID-19 UPDATE

Beste vrijwilliger en/of lid,

Na de aanscherping van de COVID19 maatregelen op dinsdag 29 september hebben we binnen FC Rijnvogels het Corona-team weer nieuw leven in geblazen. Dit team bestaat naast het bestuur uit Johan Smit, Annemiek Hulmer, Janny Ketting, Sander Rietveld, Danny Blonk, Gerbrand Kuipers en Hans Barnhoorn.

Binnen het team zijn de volgende personen specifiek aanspreekbaar voor:

Algehele coördinator                                            – Johan
Coördinatie toezicht hek zaterdagochtend      – Annemiek en Janny
Coördinatie toezicht hek H1/Vr1 en H2              – Annemiek en Johan
Coördinatie toezicht hek ma-do 17.00-19.00    – Danny

Vragen of opmerkingen m.b.t. COVID19 kunnen gesteld worden via corona@fcrijnvogels.nl.

Dinsdagavond is er overleg geweest m.b.t. de uitdagingen voor de komende 3 weken. De belangrijkste punten uit dit overleg zijn:

Trainingen (maandag t/m donderdag):

 • Vanaf heden verlopen de afspraken rondom de trainingen weer zoals in april. Van maandag t/m donderdag is er van 17.00 tot 19.00 toezicht bij het hek om te voorkomen dat ouders e.d. het sportpark betreden.
 • De mini’s/kabouters trainen op zaterdag. Omdat er dan ook wedstrijden zijn waarbij begeleiders toegestaan zijn op het sportpark worden de kabouters opgevangen bij het hek door 1 van de trainers, hier worden ze na de training ook weer teruggebracht. Ouders van de kabouters wachten dus buiten het hek.

Wedstrijden jeugd en lagere senioren (zaterdag):

 • Via de wedstrijdsecretariaten wordt naar de bezoekende teams gecommuniceerd dat er vooraf aangegeven moet worden hoeveel personen er per team meekomen naar het sportpark.
 • Bij de jeugd zijn begeleiders van de tegenstander toegestaan (ouders die rijden). Per team zal dit over 5 a 6 personen gaan incl. De trainer/elftalbegeleider. Deze mensen mogen dus het sportpark op en langs de lijn plaats nemen.
 • Verzamelen voor uitwedstrijden gebeurt BUITEN het hek.
 • Bij de seniorenteams zijn begeleiders toegestaan. Per team gaat dit over ong. 1 a 2 personen. Deze mensen mogen langs de lijn plaats nemen.

Wedstrijden H1, H2 en V1:

 • Alle hekken rondom veld 1 gaan dicht, alleen de spelerstoegang blijft open.
 • Geblesseerde spelers, PR, TC etc. nemen plaats op de tribune met in acht name van de 1,5 meter.

Toezicht:

 • Het sportpark is tijdens wedstrijddagen en trainingen voor niemand toegankelijk die hier geen dringende reden voor heeft! Alle niet spoedeisende werkzaamheden die op het sportpark verricht moeten worden dienen buiten deze tijdvakken plaats te vinden. Eventuele noodzakelijke werkzaamheden die niet kunnen wachten zijn toegestaan na toestemming van het bestuur.
 • Alle niet toegewezen kleedkamers en ruimtes op het sportpark zijn gesloten behalve de oud-bestuurskamer (ruimte voor vrijwilligers in functie koffie/broodjes) en het wedstrijdsecretariaat (tevens uitgifte kleedkamersleutels voor H1, H2, H3, V1, JO19-1) tot 13.00 uur. Na 13.00 uur zijn de kleedkamersleutels te verkrijgen bij de stewards/toezichthouders.

Overig

 • De kantine, jeugdkantine en de kledingshop zijn tot nader order gesloten
 • De georganiseerde knutselmiddag op vrijdag 02-10 open van 15.00 tot 17.00 gaat vooralsnog door.
 • De limonade voor de rust wordt klaargezet in de hal tussen jeugdhonk en commissiekamer
 • Totdat de kantine heropent is het bezoekende teams toegestaan hun eigen eten en drinken mee te nemen op het sportpark.

We begrijpen dat deze maatregelen vervelend overkomen maar we hebben momenteel geen andere keuze. We doen een beroep op een ieders gezonde verstand en vragen om uw medewerking bij het naleven van deze maatregelen. Wij rekenen erop dat u de vrijwilligers die binnen onze vereniging toezien op de naleving van deze regels met respect zult behandelen en hun aanwijzingen zult opvolgen.

Mochten er vragen en of opmerkingen zijn over dit (hopelijk tijdelijke) beleid stelt u deze dan gerust via corona@fcrijnvogels.nl. Voor opbouwende kritiek kunt u zich richten tot voorzitter@fcrijnvogels.nl.

Hopelijk zien we elkaar snel weer op Sportpark De Kooltuin

Bestuur FC Rijnvogels

 

30/09/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media