HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

COVID 19 | Update n.a.v. nieuwe maatregelen 17/11

Beste leden,

 

Gisteren is in de persconferentie kenbaar gemaakt dat ook in de sport de maatregelen worden terug gedraaid naar de situatie van 14 oktober j.l. Dit betekent onder anderen dat een deel van de senioren weer in groepjes van vier mogen trainen en de jeugd nog steeds onderlinge wedstrijden blijft spelen. Bekijk hieronder het bericht. 

 

Concreet betekent dit voor onze vereniging het volgende:

  • Jeugdteams tot en met de O17 mogen blijven trainen op de hiervoor reeds toegewezen trainingstijden. Het sportpark is op deze tijden toegankelijk voor de spelers en de trainers, ouders en toeschouwers mogen het Sportpark niet betreden.
  • In de periode dat de competitie stilligt mogen de FC Rijnvogels teams tot en met O17 onderlinge wedstrijden spelen (voor de duidelijkheid, beide teams moeten bestaan uit FCR-spelers). Heb je een Rijnvogels-tegenstander gevonden (O17 en jonger), meld dit dan bij Pieter Hazenoot op 06-36 54 05 72 zodat er een veld gereserveerd kan worden.
  • Bij de seniorenteams mogen alleen de selectieteams trainen, in dit geval H1, H2, H3, Vr1, Vr2 en JO19-1. Deze teams mogen trainen in groepjes van 4 (incl. trainer/begeleider) en dienen onderling 1.5 meter afstand te houden. Ook dienen de groepen op ruime afstand van elkaar te blijven en mag er onderling niet gewisseld worden.
  • Trainingen zullen gegeven worden via de richtlijnen van de KNVB.
  • Voor alle teams geldt dat er GEEN gebruik gemaakt mag worden van de kleedkamers en douches!!!!

 

Zodra er nieuwe richtlijnen komen zullen wij dit communiceren via de site. Hou dus de site in de gaten voor een nieuwe update!

Het allerbelangrijkste is dat we allemaal gezond blijven. Hierin kan iedereen een steentje bijdragen door zich te houden aan de maatregelen, hoe vervelend deze momenteel ook overkomen. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat onze vereniging deze moeilijke periode te boven gaat komen, want wij zijn FCR!

 

Bestuur FC Rijnvogels

 

18/11/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media