HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

COVID-19 | Geen QR code voor de buitensport, wel voor de binnenruimtes

In de persconferentie op dinsdag 2 november is aangekondigd dat de preventieve maatregelen tegen verspreiding van het COVID19-virus weer worden aangescherpt.

Hoewel het aangekondigde Coronatoegangsbewijs (CTB) toch niet wordt verplicht voor de amateursport in de buitenlucht, blijven we echter wel geconfronteerd met de verplichte QR-code voor de binnenruimtes op onze vereniging. Denk bijvoorbeeld aan het verblijf in de kantine, het gebruik van de toiletten maar ook het gebruik van de kleedkamers. De praktische toepassing van deze regels wordt vanaf zaterdag via diverse posters kenbaar gemaakt op het Sportpark. Wij streven ernaar ons Sportpark voor iedereen beschikbaar te houden en doen ons uiterste best u gastvrij te ontvangen binnen de geldende regels. Iedereen is dus van harte welkom op sportpark De Kooltuin.

De KNVB werkt momenteel in samenwerking met de sportwereld en het ministerie van VWS de maatregelen verder uit in duidelijke protocollen voor de verenigingen. Zodra dit bekend is zullen wij onze leden zo snel mogelijk informeren.

Bestuur FC Rijnvogels

04/11/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media