HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

AWARD | Thomas Duivenvoorden genomineerd voor trainersaward

Anthony Correia en Thomas Duivenvoorden zijn in de race om verkozen te worden tot beste trainer van West II. De coaches van respectievelijk Katwijk en FC Rijnvogels behoren tot de vier genomineerden die de VVON (Vakvond Voetbal Oefenmeesters Nederland) heeft geselecteerd. Leen van Steensel (Barendrecht) en Ekrem Kahya (HBS) zijn de andere kandidaten.

In totaal worden er (per district) zes VVON Awards uitgereikt. Leden van de VVON kunnen tussen 5 en 10 mei hun stem uitbrengen. Op vrijdag 12 mei worden vervolgens de zes winnaars bekendgemaakt. Om in aanmerking te komen voor een VVON Award dient een coach hoofdtrainer te zijn op UEFA A-niveau: Eerste Klasse of hoger.

Op koers voor titelprolongatie
Correia werkt sinds de zomer van 2020 bij Katwijk. Hij werd met de oranjehemden vorig seizoen kampioen van de Tweede Divisie en ligt momenteel met zijn ploeg op koers voor titelprolongatie. Na dertig speelronden leidt Katwijk de dans, op korte afstand gevolgd door AFC en Rijnsburgse Boys. Correia combineert het hoofdtrainerschap op de Krom met een rol als assistent-trainer bij Telstar.

Ook Duivenvoorden is sinds medio 2020 actief bij zijn huidige club FC Rijnvogels. Hij leidde de Kooltuinbewoners vorig seizoen naar de titel in de Hoofdklasse A en presteert met zijn ploeg in de Derde Divisie ook ijzersterk. Vier speelronden voor het einde staat FC Rijnvogels vijfde, drie punten achter nummer drie Barendrecht. Volgend seizoen is Duivenvoorden elders in de gemeente Katwijk coach, hij gaat aan de slag bij Quick Boys.

Tekst/Bron: Voetbal in de Bollenstreek.

28/04/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media