HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

CORONA | Het Coronateam in het zonnetje gezet

Het waren bijzondere tijden op De Kooltuin de afgelopen maanden. De Corona pandemie heeft ook in Nederland diepe sporen achter gelaten en ook de belangrijkste bijzaak in het leven kwam daardoor ook tot stilstand. In maart kwam het voetbal in ons land stil te liggen. Sportpark De Kooltuin ging op slot en er werd een speciale commissie in het leven geroepen.

 

Het Coronateam deed haar intrede en hield alle maatregelen van de regering en de richtlijnen van het RIVM nauw in de gaten. Daarnaast werd er veel overlegd met de gemeente Katwijk en de KNVB, moest er een duidelijke communicatie zijn naar de leden en werd het sportpark zo ingericht dat al onze leden veilig konden voetballen. Tevens was er altijd toezicht op De Kooltuin, zodat alles in goede banen werd geleid. Een moeilijke klus over een kwestie waarover we eigenlijk nog niet zoveel weten. Ondanks dat was er een strakke regie en werd er een duidelijke eensgezinde koers gevaren. Elke zaterdag stond er een vergadering op het programma om de nieuwe ontwikkelingen te bespreken, de gedane zaken te evalueren en waar nodig bij te schaven. En natuurlijk moest er direct gehandeld worden waar nodig was.

 

Zaterdag werden de vrijwilligers van het Coronateam in het zonnetje gezet met een bloemetje en een presentje als dank voor deze pittige, moeilijke en tijdrovende klus. Het is toch maar weer even gedaan, chapeau voor deze vrijwilligers!

 

 

21/06/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media