HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

COOP ACTIE | Statiegeld donaties leveren prachtig bedrag op!

De afgelopen maanden is de Coop actie een daverend succes voor FC Rijnvogels gebleken. Velen donateurs hielpen mee om er een geweldig bedrag van te maken. De teller is gestopt op maar liefst €810,90! Daar kan de hele Rijnvogels familie erg trots op zijn. Het jeugdhonk zal hier weer een mooie kwaliteitsinjectie van ondergaan.

Bas en Mees uit de jeugd zijn de grote winnaars als het gaat om het inleveren van de bonnetjes en hebben ontzettend hun best gedaan voor om zoveel mogelijk statiegeld bij elkaar te verzamelen. Ook Nico van Maren, één van de langstzittende leden van onze vereniging heeft met het inleveren van de flessen bij de Coop in Katwijk aan den Rijn een flinke duit in het zakje gedaan. Aan hem was de eer om de cheque in ontvangst te nemen waarvan er in het jeugdhonk straks weer leuke dingen mee gedaan gaan worden.

Een woord van dank gaat uit naar de Coop in Katwijk aan den Rijn die dit mooie bedrag schonk aan ons even zo mooie vereniging. Laten we vooral ook de donateurs en de initiatiefnemers niet vergeten te bedanken, want het is een flinke klus om zo’n hoog bedrag bij elkaar te krijgen. Een kwartje voor een fles, dan is ruim 800 euro zo’n 3000 statiegeldflessen. Een puik staaltje werk!

 

09/02/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media