HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Brouwer Tours rijdt TeamNL

Het vervoer van de atleten en begeleiders van de Nederlandse olympische medaillewinnaars op woensdag 24 augustus werd georganiseerd door Brouwer Tours uit Noordwijk. Vanaf het Paleis Noordeinde, waar ze werden ontvangen door koning Willem-Alexander en koningin Maximá, werden de sporters teruggebracht naar de plaats waar ze met de fiets naar het Paleis zijn vertrokken.

Directeur John Brouwer, zelf al jarenlang fanatiek sporter en supporter van alles dat met Oranje te maken heeft, is super trots: “De 4 VIP midi touringcars zijn van alle gemakken voorzien zodat het de atleten aan niets ontbreekt onderweg. Een waanzinnig leuk project om te mogen uitvoeren.”

Veilig vervoer van de olympische ploegen
Keurmerk touringcarbedrijf Brouwer Tours is al jaren de vaste vervoerder van het evenementenburo van de NOC*NSF. Met de ervaren en professionele touringcarchauffeurs komt de volledige Oranje-equipe altijd veilig en keurig op tijd aan. “Ons hele bedrijf leeft altijd mee met de prestaties van Oranje. We zijn enorm trots op het aantal medailles die zijn behaald. Het mogen vervoeren is echt een enorme eer. Om alles goed te laten verlopen zijn onze touringcars en chauffeurs vorige maand allemaal gescreend. Je kunt bij zo’n project niets aan het toeval overlaten. Dit geldt overigens ook voor het vervoer van de atleten en begeleiders die naar de Paralympische Spelen gaan in september”, aldus een enthousiaste Brouwer.

Vervoer op maat
Brouwer Tours b.v. bestaat ruim 90 jaar en geniet grote naamsbekendheid binnen Nederland. Het touringcarbedrijf verzorgt personenvervoer op maat met moderne en milieuvriendelijke touringcars en minibussen. Of het nu gaat om een zeer exclusieve zakenreis voor slechts een aantal personen of om een grootschalig evenement waarbij uit het hele land 20.000 personen naar een bepaalde plaats vervoerd moeten worden: Brouwer Tours heeft ruime ervaring en uitgebreide logistieke kennis om de reis of evenement vloeiend te laten verlopen. Meer informatie: www.brouwerstours.nl

27/08/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media