HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Brian Thong en Kevin de Jong afgelopen maand de MOTM

Elke thuiswedstrijd van ons vlaggenschip verkiest de supportersvereniging de man of the match. De uitverkorene wordt in de watten gelegd met een dinerbon van Brasserie Het Havenkwartier. Dit uitstekende restaurant is gelegen midden in Katwijk vlakbij de jachthaven. Ontworpen met karakter en jarenlange ervaring waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kom de sfeer eens proeven met de gezelligheid van het uit eten gaan.

 

Brasserie Het Havenkwartier: 

Brasserie Havenkwartier

 

Brian Thong man of the match bij FCR – FC ‘s Gravenzande (3-2)

De vorig seizoen van Lugdunum overgekomen Brian Thong is sinds zijn contractverlenging eind vorig jaar een van de sterkhouders in de ploeg van Jimmy Simons. Hij gaat voorop in de strijd, gebruikt zijn voetballende kwaliteiten en zijn aandeel in de zwaarbevochten overwinning van afgelopen weekend was enorm. Heerlijk om de drie punten in eigen huis te houden. Gefeliciteerd met de uitverkiezing Brian!

 

 

 

Kevin de Jong verdient de man of the match award na FCR – AZSV (1-2)

Als je de kans krijgt moet je die pakken en dat doet Kevin de Jong bij ons vlaggenschip. De door blessures getergde selectie had vooral in de frontlinie problemen en gelukkig kan je dan putten uit het tweede elftal. Kevin doet het uitstekend als kapstok voor het elftal en werkt zich elk weekend drie slagen in de rondte, om het vertrouwen van de trainer terug te betalen. Tegen AZSV kon hij de snelle achterstand niet meer ombuigen, maar kon hij de waardering van de commissie van wijze mannen krijgen en werd hij verkozen tot man of the match. Van harte gefeliciteerd Kevin!

 

 

02/03/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media