HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

BREAKING| Kevin Wijmer toch langer op De Kooltuin!

Vier weken geleden werd bekend gemaakt dat Kevin Wijmer onze club aan het einde van het seizoen zou gaan verlaten. Het was voor vele Rijnvogels een schok dat de 27-jarige stopper ons na zes seizoenen ging verlaten. Een groep trouwe toeschouwers en sponsors besloot om zich er niet zonder slag of stoot bij neer te leggen. Achter de schermen werden vele gesprekken gevoerd en uiteindelijk is het dan toch zover gekomen dat door de inspanningen van deze groep “Rijnvogels” Kevin en FC Rijnvogels tot een contractverlenging zijn gekomen van één seizoen.

Door het aanblijven van ook Kevin is de selectie voor volgend seizoen bijna compleet. Maar liefst 16 spelers zijn ook volgend seizoen op De Kooltuin te bewonderen.


Selectie seizoen 2019-2020: Kevin Wijmer, Jesse Driebergen, Max van Steen, Jaap van Duijn, Arie de Vreugd, Luuk Slegt, Ricardo de Vlugt, Romano van der Stoep, Roy van Leeuwen, Dirk-Jan van den Oever, Reno van Heiningen, Jan de Bruin, Niek Ossevoort, Jeffrey Verkerk, Arie van der Niet, Lesley Kluivers,
Nieuw: Arno Dijkstra (VVSB), Yassin Kaabouni (Quick Boys), Sven IJzendoorn (Alphense Boys), Dennis Bakker (Legmeervogels)

Vertrekkende spelers: Robbin van Dijk (SV Zandvoort), Joey Lauhouh (Alphense Boys), Sammy Zandbergen (nnb), Mitchell Zandbergen (nnb), Ted de Man (nnb), Chadion Melfor (nnb)

09/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media