HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

BINGO | Doe mee en steun de Familiedagen 2023!

Vrijdag 24 maart 2023 organiseert de Evenementencommissie een online bingo en loterij. Deze editie staat geheel in het teken van de Familiedagen 2023. De gehele opbrengst komt ten goede van deze fantastische slotweek. Waarom online? Omdat wij zoveel mogelijk mensen willen bereiken. Heb je geen zin in bingo, doe dan mee met de loterij. Of natuurlijk andersom.

Doe gezellig mee, maak kans op de vele prijzen en steun de club & familiedagen 2023!

Bingo
Een bingokaart kost €10,- euro per kaart (excl. administratiekosten) en er worden 6 rondes gespeeld met 3 prijzen per ronde. Na het betalen van de bingokaart, wordt de bingokaart naar u verstuurd per e-mail. De bingokaart kunt u dan 6 keer uitprinten of overschrijven, dit aangezien u alle rondes gebruik maakt van dezelfde bingokaart.

Loterij
Een lootje kost €1,- euro per stuk (excl. administratiekosten). De lootjes kunnen direct aangeschaft worden in de ticketshop met de bingokaart(en). De verkochte lootjes gaan op naam in de grote grabbelton en de trekking vindt live plaats tussen bingo-rondes door.

Klik hier om de bingokaart(en) en/of lootje(s) aan te schaffen.

Tot volgende week allemaal en wie weet win jij één van de cadeaubonnen van Apple, Meurcy’s Lingerie, van der Marel visspecialist, In den Blauwen Bock, Café T’ Wachtje en Sushi Zandbergen. Uiteraard ontbreken de goedgevulde boodschappentassen, de XXL chocoladepaashazen en de drankpakketten niet in het prijzenassortiment.

#WIJZIJNFCR

Evenementencommissie FC Rijnvogels

17/03/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media