HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

BINGO | Bijzonder gebaar vanuit de club

FC Rijnvogels blijft goede doelen steunen

 

Geen inkomsten maar toch bijzondere uitgaven en was er even geleden een speciaal moment in het sponsorhome van FC Rijnvogels.Er werden cheques van € 1.150,- overhandigd aan Wim Korndorffer voor Stichting Juul, Peter Hoek van Stichting Kika en aan Coby Guyt van de eigen G-voetbalafdeling.Het drietal was er zeer verguld mee.

Door Piet van Kampen

Het zijn wereldvreemde tijden waarin ook de bal al lang niet meer rolt en competities stil liggen. Ook terugkerende evenementen zijn voorlopig nog taboe. Geen inkomsten uit de kantine, festiviteiten en familiedagen. Het kriebelde echter bij de evenementencommissie om online iets te organiseren en er werden een bingo en loterij georganiseerd. De animo hiervoor was enorm groot en het werd een doorslaand succes.

Tegenstrijdig

In tijden waarin er geen inkomsten zijn en toch geld wordt uitgegeven lijkt het op zich een tegenstrijdige zaak. Klopt. Maar er zat een mooie gedachte achter. Voorzitter Marcel van Duijn licht het toe.‘Wij als club kunnen beroep doen op mogelijke ondersteuning van de overheid en de gemeente reikt de hand door de huur zeer tijdelijk kwijt te schelden. Maar voor stichtingen voor goede doelen ligt dit allemaal anders. Wij wilden de al langer lopende samenwerking met Stichting Juul voortzetten en ook voor Kika wilden wij doneren. Daarnaast is er voor onze eigen G-afdeling geld geschonken om deze mooie tak binnen de club te ondersteunen en de samenwerking met ’s Heerenloo te bevorderen’ was de uitleg. ‘Onze leden zullen dit vast en zeker ondersteunen want op deze manier zijn wij als FC Rijnvogels maatschappelijk goed bezig’ voegde hij eraan toe. De drie cheques werden uitgereikt door de bingomasters Dirk Dijkhuizen en Jan Schaap.

Foto v.l.n.r. Coby Guyt, Wim Korndorffer en Peter Hoek met de cheques.

Op de achtergrond Dirk Dijkhuizen en Jan Schaap.

21/04/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media