HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

BEZOEKERSINFO | Informatie rondom FC Rijnvogels – Zwaluwen

Na de spectaculaire overwinning van afgelopen weekend tegen ARC (2-3) staat ons vlaggenschip op pole position in de titelstrijd in de Hoofdklasse A. De race moet goed gereden worden en de mannen van trainer Thomas Duivenvoorden zullen zich daar volledig op focussen. Tegenstander Zwaluwen is een pittige opponent en de bezoekers uit Vlaardingen zullen met een goed gevoel de competitie af willen sluiten met het oog op de nacompetitie waar ze spelen voor promotie. Het belooft aanstaande zaterdag een gigantische drukte te gaan worden op sportpark De Kooltuin. Aan de organisatie de taak om de support voor ons vlaggenschip naar immense hoogtes te laten stijgen.

Gratis entree 
Aanstaande zaterdag is alle support van jong tot oud gewenst op deze belangrijke dag voor FC Rijnvogels. Hoofdsponsor Cornelis Vrolijk heeft daarom met een prachtige geste mede mogelijk gemaakt dat voor iedereen de wedstrijd gratis te bezoeken is. Er wordt dus geen entree gevraagd bij het bezoeken van de wedstrijd in ruil voor een zo groots mogelijke steun voor ons vlaggenschip.

Kom naar het evenementenplein voor de wedstrijd
Alle supporters, leden en iedereen die FC Rijnvogels een warm hart toedraagt wordt vanaf 13.00 uur verwacht op sportpark De Kooltuin. Het evenementenplein voor de kantine is omgetoverd tot een pre party locatie om met het juiste gevoel de wedstrijd in te gaan. De muziek gaat vanaf dat moment aan, er zijn foodtrucks voor een hapje en een sapje, de buitenbar en het terras zijn geopend en de kleintjes kunnen zich laten schminken in de Rijnvogels kleuren. Op veld 2D plaatsen we voor de kinderen springkussens zodat ze zich lekker uit kunnen leven.

Daarna is het zaak om vanaf het eerste fluitsignaal zaak om ons vlaggenschip luidkeels aan te moedigen van de eerste tot de laatste minuut. Laten we er voor zorgen dat we er met elkaar alles aan gedaan hebben. Zaterdag 4 juni moet de boeken in gaan als een waar voetbalfeest waar iedereen die Rijnvogels lief heeft zijn of haar steentje op een positieve manier aan bijdraagt.

Bestuur FC Rijnvogels
Evenementencommissie FC Rijnvogels

 

31/05/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media