HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

BESTUUR | Het nieuwe seizoen is begonnen!

Het afgelopen jaar was voor FC Rijnvogels een seizoen met veel uitdagingen. COVID-19 maakte het er niet makkelijker op. Gelukkig kon de jeugd na een aantal weken wel weer trainen. Omdat we nieuwe velden kregen (en wat zijn ze mooi!) kwam de zomerstop wat eerder dan gewild.

De zomerstop was voor veel vrijwilligers een moment om te genieten van de vrije dagen. Maar voor een aantal vrijwilligers ook niet. Het nieuwe bestuur heeft kennisgemaakt met alle commissies en hen meegenomen in de plannen voor de komende 3 jaar. Onze onderhoudsploeg heeft de hele zomervakantie keihard doorgewerkt om ons sportpark weer in topconditie te brengen voor alle leden. Daarbij was onze grootste uitdaging onze faciliteiten aan te passen naar de COVID-19 standaarden voor het ontvangen van grotere aantallen bezoekers. Tevens is er hard gewerkt om alle teams in te kunnen delen en te voorzien van trainers. Het trainingsschema maken was ook een mooie uitdaging.

Afgelopen zaterdag was het zover. De eerste officiële wedstrijddag van seizoen 2020-2021. Al heel vroeg waren de eerste vrijwilligers op een COVID-19 proof sportpark. Het wedstrijdsecretariaat ging open, de broodjes werden gemaakt, de grote koffiepot in de kantine werd gevuld, het jeugdhonk ging open en de trainers en scheidsrechters kwamen als vanouds weer aanlopen. De bal rolt voor de rest van de dag!

En dat zowel Heren 1 als Vrouwen 1 een ronde verder in de beker zijn maakte deze dag nóg iets mooier.

Dat wat altijd zo normaal lijkt, is door COVID-19 echt anders. De inzet en flexibiliteit van vrijwilligers en bezoekers maakte dat deze eerste dag goed verliep! Er kunnen altijd dingen anders en we zullen ons moeten blijven aanpassen. Dat gaan we ook zeker doen. De bereidheid en solidariteit van de vrijwilligers van elke commissie van FC Rijnvogels maakt dat we dit seizoen met vertrouwen tegemoet gaan. Dank jullie wel dat jullie er zijn!

Wil je ook vrijwilliger worden of voetballen bij FC Rijnvogels?! Stuur dan een mail naar

ledenadministratie@fcrijnvogels.nl

Bestuur en jeugdbestuur van FC Rijnvogels

01/09/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media