HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Bestel je FCR artikelen voor de feestdagen!

De donkere dagen voor kerst zijn weer aangebroken en ook Sinterklaas zal binnenkort het land alweer verlaten. Oftewel: de feestdagen zijn weer aangebroken! Een gezellige boel voor de meeste mensen waarbij cadeautjes natuurlijk een belangrijke rol spelen. Of ze nu onder de boom liggen en bij de schoorsteen, daar hoort natuurlijk een mooi Rijnvogels artikel bij!

Zo hebben we de inmiddels bekende FC Rijnvogels trui met capuchon. Deze zijn in het rood en zwart te bestellen. Op de voorkant het FCR logo en op de achterkant kan je je eigen naam laten borduren. Ze zijn in alle maten te verkrijgen en kosten slechts 25 euro! Daarnaast hebben we ook nog handige rugzakjes in het wit en rood met FCR logo voor slechts 2 euro per stuk. Voor de trainers hebben we mooie schrijfmappen voor 5 euro en de FCR handdoek mag natuurlijk niet aan je verzameling ontbreken! Interesse? Neem dan contact op met Dirk Dijkhuizen via 0653777336!

Ook hebben wij nog steeds allerlei artikelen in onze fanshop staan. Denk aan een gave baseball cap, schoolartikelen, rugtassen, mokken, t-shirts en andere accessoires! Ga hiervoor naar onderstaande link. Het is heel simpel. Betalen kan via IDEAL en binnen drie werkdagen is je artikel in huis. Snelle en betaalbare service! Ga snel naar onze fanshop! 

08/12/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media