HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Benefietwedstrijd op de Kooltuin met RTL Sterrenteam

Benefietwedstrijd op de Kooltuin met RTL Sterrenteam

Op donderdag 8 december staat er een speciale aangelegenheid op de evenementenkalender bij FC Rijnvogels. Om 19.00 uur zal het RTL Sterrenteam onder leiding van John Williams een wedstrijd gaan spelen tegen ondernemers op het hoofdveld. Het is een benefietwedstrijd voor dakloze gezinnen en wordt georganiseerd door Winston Bacuna (Vodafone).

De opbrengst gaat dus naar een mooi doel waar Rijnvogels graag haar steentje aan wilt bijdragen en de accommodatie ter beschikking stelt en mee wilt helpen bij de organisatie van de wedstrijd. Het RTL Sterrenteam kent logischerwijs veel bekende namen. Spelers bij het RTL Sterrenteam zijn o.a. Michael Mols, Jody Bernal, Glenn Helder, Beau van Erven Dorens, Bart Lathuheru en Reggie Blinker.

Voor leden van FC Rijnvogels is er geen vrije toegang. Een entreekaartje kost € 5,00 en de opbrengst daarvan zal in zijn geheel ten goede komen aan het goede doel. Op 3 dec. kunnen kaarten in de voorverkoop worden gehaald in de commissiekamer tussen 10:00 uur en 12:00 uur.

06/12/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media