HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

BEKER | Informatie FC Rijnvogels – SC Cambuur

Woensdag is het zover! FC Rijnvogels speelt dan tegen eredivisionist SC Cambuur uit Leeuwarden in de eerste ronde van de KNVB Beker op sportpark de Krom. Hieronder alle algemene informatie op een rijtje:

Sportpark de Krom

Helaas kan er door verschillende factoren niet op het eigen sportpark de Kooltuin gespeeld worden. Gelukkig heeft buurman vv Katwijk het sportpark beschikbaar gesteld voor deze mooie wedstrijd. Het verzoek aan alle Rijnvogels supporters om met de fiets richting Katwijk Noord te gaan. Er is een beperkte gelegenheid tot parkeren.

Entreekaarten

Alle bezoekers, leden én sponsoren dienen voor deze wedstrijd een entreekaart aan te schaffen, zoals vastgesteld in het KNVB bekerreglement. De bestuurspassen en/of businesskaarten zijn deze wedstrijd niet geldig. Voor deze wedstrijd is de volgende toegangsprijs van toepassing: € 5,00 euro*.

*Jeugdleden van FC Rijnvogels t/m 13 jaar kunnen de wedstrijd gratis bezoeken (zie informatie bij fysieke verkoop). 

LET OP! Op de wedstrijddag is de (online) kassa gesloten. Geen entreekaart is geen toegang.

Fysieke verkoop

Op maandag 17 oktober 2022 en dinsdag 18 oktober 2022 tussen 19.00 uur en 20.30 uur zijn de entreekaarten te koop. Jeugdleden t/m 13 jaar kunnen hun entreekaart ophalen op vertoon van een ledenpas en identiteitsbewijs. De kaarten zijn te verkrijgen in de kantine op sportpark de Kooltuin per pin.

Online verkoop

Vanaf heden tot dinsdag 18 oktober 2022 om 23.59 uur is het ook mogelijk om online een entreekaart aan te schaffen. Per bestelling is er max. één entreekaart te bestellen. De entreekaart dient te worden gepersonaliseerd en kost eveneens € 5,00 euro (excl. 0.50 cent administratiekosten) per stuk.

Na de online aanschaf ontvangt de koper een bevestiging. Deze bevestiging moet worden uitgeprint en in combinatie met een identiteitskaart getoond worden bij het omwisselpunt (kassaloket) op sportpark de Krom.  Hier ontvangt de koper een officiële entreekaart.*

Bestel nu een entreekaart via: FC Rijnvogels – SC Cambuur (19-10-2022)

* Het is ook mogelijk om een online aanschafte entreekaart op maandag en dinsdag alvast om te wisselen op sportpark de Kooltuin, op vertoon van de bevestiging en een identiteitskaart. 

Toegang Businessclub

De businessclub bij vv Katwijk is woensdag geopend vanaf 19.00 uur en is toegankelijk op vertoon van een entreekaart en een businessclubkaart van FC Rijnvogels. Bij de ingang zal hierop gecontroleerd worden.

Alcohol en vuurwerk

Rondom en tijdens de wedstrijd wordt er uitsluitend in de kantine alcohol geschonken. De alcoholische consumpties mogen alleen in de kantine worden genuttigd. Het terras zal tijdens de wedstrijd gesloten zijn en alcohol langs de lijn is verboden. Er wordt geen drank verkocht aan personen onder de 18 jaar.

Er zal een sfeeractie georganiseerd worden door de Evenementencommissie van FC Rijnvogels. Het meenemen en afsteken van eigen vuurwerk is ten strengste verboden. Bij het overtreden hiervan zullen er strenge sancties volgen tegen de betreffende personen.

Aanmelden pers

Voor de wedstrijd FC Rijnvogels – SC Cambuur dient alle pers zich aan te melden per e-mail. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via pr@fcrijnvogels.nl.

Tot slot, aanstaande woensdag zijn wij te gast bij vv Katwijk. Het verzoek om al het afval na afloop van de wedstrijd netjes op te ruimen. Koop je toegangskaart, steun onze mannen en op naar een mooie legendarische avond. Op naar de Krom!

#WIJZIJNFCR

16/10/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media