HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

BEDANKT | Frank van Boekel neemt afscheid als Hoofd Jeugdopleiding

Beste Rijnvogelaars,

Na 4 jaar neem ik afscheid en draag mijn rol over aan de nieuwe HJO. Het is geen afscheid van volledig weggaan want het lijkt me leuk om nog wedstrijden te fluiten, te ondersteunen bij de organisatie van thuistoernooien en mogelijk een keukendienst te draaien.

Ik ben 4 jaar geleden terechtgekomen bij een geweldige club waar vrijwilligers ook echt vrijwilligers zijn. Ik heb met plezier met veel mensen mogen samenwerken en veel geleerd en altijd met de juiste intentie mijn best gedaan voor de club.

Het ging niet altijd vanzelf en er kunnen zaken altijd beter geregeld worden, maar die uitdaging ligt er altijd en hoort bij de charme en dynamiek van een voetbalvereniging.

Bestuur, trainers, commissieleden, ouders, leiders, spelers, veldploeg, kantinemedewerkers en ga zo maar door, dus om te voorkomen dat ik iemand vergeet, bedank ik jullie liever persoonlijk voor de samenwerking.

Supergaaf en fijn dat ik 4 seizoenen lang mijn steentje kon bijdragen bij deze prachtige familieclub.
Heel veel succes met de verdere ontwikkeling van de jeugdafdeling en alle andere activiteiten die deze club speciaal maken.

WIJ ZIJN FCR

Sportieve groet
Frank van Boekel

10/06/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media