HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Bedankje van de Meidendag organisatie

Het werd een mega succes. Afgelopen vrijdag 31 maart werd voor de tweede maal op rij De Meidendag georganiseerd op FC Rijnvogels. Maar liefst meer dan honderd meiden hadden de weg naar De Kooltuin gevonden en wat hebben ze het naar hun zin gehad.

De kids konden hun hart ophalen bij de vele voetbalonderdelen. Op het hoofdveld hadden de meiden van de Vrouwenselectie samen met hun trainer een clinic georganiseerd met allerlei leuke onderdelen waaronder een bootcamp en allemaal voetbalspellen. Op het tweede veld werd een spannend voetbaltoernooi gehouden waar uiteraard de vonken vanaf spoten. De winnaars werden aan het eind van de avond gehuldigd in de tribune op het hoofdveld door spreekstalmeester Peter van der Berg. Op het plein voor de kantine waren er ook allemaal dingen te doen. De deelnemers hadden een stempelkaart gekregen waarop fruit, popcorn, drinken, nagels lakken, glittergel behandeling voor in het haar en nog veel meer. Uiteraard gingen alle meiden naar huis met een goed gevulde goodiebag. Hierin zaten allemaal leuke meiden presentjes!

Het werd een absolute top avond. We willen dan ook iedereen bedanken die zijn of haar steentje bij heeft gedragen aan deze avond. Natuurlijk onze vrijwilligers zijn heel belangrijk, maar ook onze sponsoren die deze avond met een impuls op wat voor manier dan ook naar een hoger niveau hebben weten te tillen.

Onze sponsoren: 
Buitenbos Auto’s
Katwijk-Events
Wimper XL
Nico’s Fietsen
Hoevens Makelaardij
Van Egmond Van Hirtum Makelaardij
KOK Kinderopvang
Big Impress Bedrukkingen
123inkt.nl
ZPress Media Group
Pieter & Casper van Vliet – Groente- en Fruitspecialist
KNVB
Parketshop Katwijk
Vrumona
Fitnesscentrum Physic Point
Handelsonderneming De Groot

 

10/04/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media