HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

SPONSORNIEUWS| Basis Bedrijfshuisvesting verscherpt de contacten

Opnieuw heeft de Businessclub de touwtjes aangespannen met één van de vele sponsoren die onze club rijk is. Sander Zwaan tekende namens Basis Bedrijfshuisvesting een verbeterd contact.

 

Basis Bedrijfshuisvesting
Uw vastgoedpartner van A tot Z

 

Basis Bedrijfshuisvesting is een deskundige vastgoedpartner die al 30 jaar voor lange termijnsamenwerking gaat. Als full-service vastgoedpartner helpen zij bedrijven, instellingen, overheden en particulieren met al hun huisvestingsvraagstukken. Van koop of huur tot heronderhandeling, en van taxatie tot vastgoedmanagement.

 

Bij Basis Bedrijfshuisvesting staat persoonlijk contact met dikke letters geschreven in hun bedrijfspolicy. De afdelingen Makelaardij, beleggingen, taxaties en vastgoedmanagement zijn zo bedreven in hun specifieke gebied dat voor iedere wens persoonlijke ondersteuning geboden kan worden.

 

Op de website van Basis bedrijfshuisvesting kunt u er alles over lezen. Nieuwsgierig? Neem rechtstreeks contact met hen op voor vrijblijvend advies. Zij hebben kantoren in Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda.

 

Sander Zwaan is net als zijn bedrijfspartner Jan-Jeroen Schaap jarenlang actief geweest in het jeugdtrainersgilde van onze club. FC Rijnvogels is zeer blij dat zij zich ook zakelijk inspannen voor FC Rijnvogels!

 

 

Businessclub

Bent u ook geïnteresseerd in de sponsoring mogelijkheden bij FC Rijnvogels? Op onze website kunt u er alles over teruglezen. U kunt ook contact opnemen via de mail: businessclub@fcrijnvogels.nl

28/09/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media