HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Vrouwen 3 tegen Wassenaar vrouwen 1

Zaterdag 6 mei 14:30 fc Rijnvogels vrouwen 3 tegen Wassenaar vrouwen 1
Opstelling
G: Bonnie
A: l-r Esther, Laura, Tineke, Brenda
M: l-r Evelien, Cecilia, Manon
V: l-r Vivian, Mieneke, Kim R.
B: Carla, Joleisha en Kim H.
Veld 2
Toeschouwers Claudia, Connie, Martine
Het was heerlijk voetbal weer, althans voor sommige van horen zeggen, te warm na goed loopwerk te hebben verricht. De wedstrijd leek erg eenzijdig nl dat FC Rijnvogels meer op de helft van Wassenaar speelde. Alleen de bal wou niet erg makkelijk het net raken. Mieneke had door goed samen werk van medespelers soms een kans en kon alleen op de keeper aflopen maar helaas wist ze in de eerste poging geen hoek uit te kiezen.
Er was nog wat slaan en duw ellende tussen een speler van FCR en Wassenaar maar dat werd goed opgelost door de scheids door een forse waarschuwing. We werden wat feller door deze actie.
Vlak voor rust was het dan toch raak. Deze treffer kan achter de naam van Mieneke
De tweede helft was de wind wat meer gaan liggen en was het dus warmer en speelden we weer het meest op de helft van Wassenaar. Er waren nog wat verschuivingen in het veld na rust. Kim H. is gewisseld voor Vivian. Laura ging op positie van Vivian spelen links buiten en Kim H. laatste vrouw. Tineke als voorstopster. Joleisha voor Kim R., Carla wisselde voor Evelien na 10 min spelen en Esther ging na 20 min eruit voor Kim R. die linkshalf ging spelen en Carla naar de linksback positie. Na 7 min spelen ongeveer was het Evelien die de bal in het doel kreeg. 2-0. Daarna werd ze gewisseld om te gaan werken.
We speelden netjes met elkaar en feller dan de eerste helft. Tineke was dominerend en balvast op het middenveld en kreeg zo waar paar keer de kans om vanaf 20 meter te schieten. Door haar inzet vandaag werd dat dan ook beloond.  Dat was de 3-0.
Cecilia kreeg nog een vervelend knietje op haar dijbeen en verliet geblesseerd het veld waardoor de net gewisselde Manon voor Vivian weer het veld in kon.
De 4-0 kwam nog van Vivian na een solo opzet vanaf de linkshalf positie en door kunnen lopen naar de keepster waar ze mooi de hoek op zocht.
Laura was ook op dreef die haar kunstjes op de buiten positie benut zag worden met een goal.Mieneke heeft nog een keer gescoord. Uiteindelijk is het 6-0 geworden door leuk samen te spelen. Volgende week de laatste wedstrijd thuis om 12 uur tegen Scheveningen.  Die zouden zomaar kampioen kunnen worden. Wij eindigen door de laatste wedstrijden beter spel te hebben laten zien waarschijnlijk in middenmoot.
Woman of the match:
Tineke Jonker

10/05/2017


Alle wedstrijdverslagen van Vrouwen 3

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media