HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2 | Tweede moet met puntendeling genoegen nemen

Tweede laat kans op driepunter liggen

 

‘Achteraf kan ik wel leven met een gelijkspel maar er had tegen het einde meer ingezeten’ blikt trainer Arie van Dijk terug. Zijn team bereikte een remise tegen BVCB waarvan het de uitwedstrijd destijds met 5-3 had gewonnen. Nu bleef de teller steken op 2-2.

 

De Vogels begonnen goed aan het4 duel en binnen enkele minuten werd doelman Lennart van den Hengel al twee keer getest maar toonde zich uit het goede (keepers)hout gesneden en voorkwam een vroege voorsprong voor de thuisclub. Hert werd vervolgens een wedstrijd die alle kanten uitkon. De mannen uit Bergschenhoek lieten zich ook niet onbetuigd en namen door Jan Everse de leiding. Deze liet invaller doelman Mathijs Zuijderduijn van dichtbij kansloos. Leroy den Haan dacht na een mooie uitval de balans in evenwicht te kunnen brengen maar zag zijn inzet via de staander weer het veld inketsen. Zowel de thuisclub als de bezoekers kregen voor de thee nog enkele kansen maar het bleef voorlopig nog 0-1.

 

Kort na de hervatting viel dan toch de gelijkmaker. Hij kwam op naam van Jan van Duijn die na een corner de situatie het beste inschatte. Een opsteker om door te gaan. Kort daarna werd Hans Brouwer binnen de zestien onreglementair gestuit zoals dat heet en de bal ging op de stip. Paul Melissen was de aangewezen man om dit klusje naar behoren te klaren, 2-1. Helaas kon de voorsprong niet worden geconsolideerd want na een klutsgeval profiteerde BVCB van dit buitenkansje en trok de zaken weer recht. 2-2.

 

Het slotakkoord zou voor de Kooltuinboys geweest moeten zijn maar er zat helaas geen muziek in enkele beste mogelijkheden alleen voor doelman Van den Hengel. De Vogels verzuimden hierdoor de driepunter in eigen huis te houden.

10/04/2022


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media