HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Oefenpotje met onze nieuwkomers

EERSTE KENNISMAKING MET ONZE NIEUWE AANWINSTEN

Tegen SV Rotterdam- een samengesteld team van spelers uit de regio Rotterdam- werd de eerste van een serie oefenduels afgewerkt. Voor de nieuwe aanwinsten op De Kooltuin een eerste mogelijkheid om een proeve van bekwaamheid af te leggen. Voor trainer Hein van Heek een eerste observatie van hetgeen de nieuwe aanwinsten in hun voetbalmars hebben. Daarom liet hij zijn vrijwel gehele selectie op een enkele uitzondering na opdraven tegen de Rotterdammers. Natuurlijk ontbraken er enkele trouwe gezichten niet in de formatie die hij zowel voor de rust als na de thee binnen de lijnen bracht.

De bezoekers kregen weinig kansen maar namen toch de leiding nadat doelman Teun Guyt in eerste instantie een gevaarlijke uitval onschadelijk maakte maar in de rebound toch moest vissen. Het was het enige gevaarlijke moment van de bezoekers dat werd verzilverd. De thuisclub was niet bij machte om voor de pauze de zaken nog recht te trekken. Rob Zandbergen zag een vrije trap gestopt en Sander van der Horst trof de lat. Daar bleef het zo’n beetje bij.

Na de thee een totaal andere formatie binnen de lijnen. Het ging aanvallend allemaal wat vlotter met de nieuwe aanvalslinie. Jaap van Duijn manifesteerde zich met een fraaie gelijkmaker uit een halfvolley. Romano van der Stoep scoorde op beheerste wijze de 2-1 en Thom de Vries bleek een slimme goaltjesdief door nummer drie en vier te scoren. Bright Ampong blijkt over een versnelling te beschikken waarmee hij als verdediger vaak in de voorste linie was te vinden.Tussentijds waren de bezoekers na een vrije trap die door de ongedekte spits achter Hans Barnhoorn kon worden binnen geknikt nog even tot 3-2 terug gekomen. Uiteindelijk was de 4-2 een terechte afspiegeling van deze oefenpot. Er volgen er nog meer om trainer Hein van Heek inzage te geven over welk materiaal hij het komende seizoen beschikt.

25/06/2016


Alle wedstrijdverslagen van Heren 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media