MO17-1: VVSB MO17-1 is te sterk

VVSB MO17-1 is te sterk voor FCR MO-17-1

We staan eigenlijk nog maar net allemaal te genieten van het heerlijke weer langs de lijn wanneer in de 8e minuut al het eerste doelpunt valt. Het tegendoelpunt welteverstaan. De stand is 0-1.

We hebben een behoorlijke ziekenboeg. Naomi Vooys mag 2 weken niet voetballen, maar laat ons weten dat ze tegen Ouick-Boys weer fit in het veld zal staan. Dat is fijn om te weten Naomi. Tessa heeft last van haar knie, Lotte heeft ook last van een been, Ilse kreeg tijdens de wedstrijd een bloedneus en Sanne kreeg last van haar knie.

De aanwezige supporters zoeken het veld af naar de andere Naomi. We hebben er dus twee!  Niet in het veld, niet in de dug-out. Ziek? Nee hoor! Vijf minuten later zien we haar ineens zitten in de dug-out. Uiteraard wilden wij weten waar zij ineens vandaan kwam. Oke. hier komt het. Ze was in slaap gevallen thuis………….. Dat vond ik dan wel weer grappig. Trainer Jan Pieter iets minder.

Na het tweede doelpunt van VVSB is het Sandy die uit een corner een doelpunt voor ons weet te scoren. We komen daarmee op 1-2.

De meiden zijn er vandaag niet helemaal bij.Er zijn mooie acties te zien die we niet afmaken, maar ook weer fouten die niet nodig zijn. Ze blijven wel tot het eind toe vechten en dat zien we graag. Linde heeft wederom heel goed staan keepen. De eindstand werd 1-6. We houden het dus kort dit keer. Volgende wedstrijd Rijnsburgse Boys om 10.30 uur. Wij zijn er weer bij natuurlijk.

Leuke weetje trouwens. Na de wedstrijd ontving het team in hun groepsapp bemoedigende inspirerende woorden van trainer Jan Pieter. Kijk, dat vind ik dus echt top! Op naar de wedstrijd van zaterdag tegen Rijnsburgse Boys. Jullie trouwe supporters zullen van de partij zijn!