MO11-2 speelt zeer verdienstelijk in voorschoten maar verliest

Fc Rijnvogels MO11-2 speelt zeer verdienstelijk in voorschoten maar verliest

zaterdag 02-09-2017

Eindelijk was het dan zo ver dit was waar de meiden lange tijd naar uit hadden gekeken de eerste wedstrijd van het seizoen stond op punt van beginnen .

Het was een prachtige dag de zon scheen volop en de ouders stonden langs de kant om jullie aan te moedigen alles en iedereen was aanwezig om er een mooi feest van te maken .

De wedstrijd begon en het was te merken dat het voor beide teams de eerste wedstrijd was het onwennig en het zoeken naar elkaar was begonnen .

toch kregen we in deze wedstrijd leuk voetbal te zien door 2 ploegen die er allebei voor gingen en er iets leuk van wouden maken maar toch was het de thuis  ploeg die voor het eerst het net wist te vinden .

na een ingooi achter in het veld in de buurt bij ons doel kon de aanvalster van voorschoten door lopen op het doel en de 1-0 maken .

De meiden van de fcr Mo11-2  deden er daarna alles aan om terug in de wedstrijd te komen maar als je met ze allen aanvalt geef je ook ongemerkt ruimte weg dus stond onze keepster oog in oog met 2 meisjes van voorschoten die alle tijd en ruimte hadden om er 2-0 van te maken .

nadat dit was gebeurt leek het wel of de thuisploeg voorschoten dacht dat ze al gewonnen hadden want ineens ging het lopen bij de fcr de meiden deden nog een stap harder en dat had resultaat want op een gegeven moment kwam de bal voor de voeten van Nikki die uithaalden en de bal via de onderkant van de lat in het doel schoot waar mee ze de keepster van voorschoten kansloos achter liet 2-1 dus . En vlak daarna was het zelfs bijna 2-2 alleen werd de inzet van Tess fleeders in mond gekraakt dus gingen de meiden rusten met een achterstand van slecht 2-1 en een goede eerste helft.

In de tweede helft zou alles anders worden de meiden van fc Rijnvogels gingen nog meer in de aanval om de 2-2 te forceren , maar op zo moment geef ja natuurlijk ruimte weg aan je tegenstander dus en in de 1 e helft hadden we al gezien dat de meiden van voorschoten daar wel raad mee weten dus .

Resultaat was dat de 3-1 en de 4-1 elkaar in rap tempo op volgende waar door de wedstrijd geen wedstrijd meer was vraag je je zelf dan af onzin .

Ik heb namelijk nog nooit een groep zo hard zien rennen bij een achterstand van 4-1 ook toen het 5-1 werd bleven jullie elkaar zoeken aanmoedigen en steunen.

het plezier wat er van afstraalden heb ik echt van genoten en dan zal je altijd zien dat je door dat harde werken wat je met elkaar doet wordt beloont .

want vlak voor tijd wist door dat samen spel en goede inzet van iedereen onze jarigejob  Suzan de 5-2 nog binnen te schieten .

Meiden voor een eerste wedstrijd was dit lang niet slecht goed zelfs bij tijd en wellen maar we zijn er nog lang niet dus van de week goed trainen want zaterdag wacht de thuis wedstrijd tegen Rkavv om 10 uur ik zie jullie maandag weer tot dan jullie begeleider en trainer.

jaap Kuijt fc Rijnvogels mo11-2