MO11-2: Geen winst maar toch een mooie wedstrijd

Wedstrijdverslag FC Rijnvogels MO11-2 / Quick Boys MO11-3 van zaterdag 24 november 2018.

– Geen winst maar toch een mooie wedstrijd –

In alle vroegte en mist staan de meiden, (zonder Tess maar met een flinke fanclub ) klaar op Sportpark De Kooltuin voor de wedstrijd tegen Quick Boys. We starten met Ilse op doel, Milou zal de tweede helft voor haar rekening nemen.

De eerste helft is een over en weer spel met wat kansen/kansjes beiderzijds maar er wordt niets benut. Ilse heeft een mooie redding en Fenna heeft een prachtige kans maar die wordt er helaas uitgehouden door de keeper. Een vrije trap tegen gaat gelukkig naast dus met een stand van 0-0 gaan we de rust in.

Na de rust krijgt Quick Boys een mooie kans, die helaas benut wordt, 0-1. Tessa weet ook een mooie kans te maken, maar deze gaat helaas naast, heel jammer. Quick Boys krijgt nog een kans en ondanks dat Milou bij de bal zat, ging deze er toch in, 0-2. Een klein kansje van Jennifer levert helaas geen goal op, dus de dames vechten nog even door tot Tessa heel mooi de 1-2 binnenschiet. Helaas blijft het hierbij en wordt de wedstrijd afgefloten met een 1-2 eindstand.

Volgende week worden de meiden om 11.45 uur verwacht in Zoeterwoude want dan spelen ze tegen Meerburg MO11-1 (de koploper) dus dat zal geen makkelijke wedstrijd worden!