MO11-2 – FC Lisse MO11-2

Zaterdag 7oktber

FcLisse mo11-2 – Fc Rijnvogels Mo11-2 4-1

het was weer zo ver zaterdag 7 okt en nu onze eerste echte wedstrijd hoopte we de tegenstander Fc Lisse was namelijk ook geen hoogvlieger dus moest er een resultaat te halen zijn hier door afwezigheid van Jeroen en Naomi stond het team onder begeleiding die dag van Mario en jaap .

het was een natte regenachtige ochtend en er stond best wel wat wind en was best koud voor de dames maar we ging er toch aan beginnen gelukkig stelde de tegenpartij voor om dit met 8 tegen 8 te doen zo dat iedereen bezig was helemaal top  .

de wedstrijd begon   en verliep rond uit slecht de gemaakte afspraken werden niet of nauwelijks na geleefd waar door de dames van fc Rijnvogels erg weinig in te brengen hadden jammer omdat deze tegenstander toch niet zo heel veel beter was dan het team van fcr .

door dit alles stond je namelijk in de rust al op een 3-0 achterstand en probeer dat dan in een 2e helft nog maar eens goed te maken tegen Lisse wat tot op het bot gemotiveerd is om die voorsprong te verdedigen.

de 2e helft was gelukkig een heel stuk beter nu kwam het er eindelijk uit de werklust en het voetbal Duwels werden gewonnen en actie,s werden gemaakt toch was het fc Lisse dat halverwege op 4-0 kwam maar je merkte dat de Dames van fcr recht hadden op een doelpunt die kwam er gelukkig dan ook toen Sterre van dijk vlak voor tijd de 4-1 wist te maken uitgerekend op het moment dat haar moeder er niet was maar ach daar heeft ze later nog om moet lachen tot  maandag  gr adios jaap Kuijt fc Rijnvogels mo11-2