JO19-2, pas in de tweede helft vallen de doelpunten.

Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – Quick Boys JO19-6,

Scheidsrechter, Leen van Beelen,

Tussenstand, 1-1,

Einduitslag, 6-4

Doelpunten, Samy 1x, Eugenio 1x , Bryan 3x, Robin 1x.

Bij aankomst van uw verslaggever staat het reeds 1-1 , de openingstreffer die al snel in het begin van de wedstrijd viel staat op naam van Samy, direct daarna weet QB de gelijkmaker te scoren. Beide teams zijn veel op beide helften te vinden maar tot scoren komt het niet in deze eerste helft dus veel valt er niet te melden.

De tweede helft komen de mannen beter in de wedstrijd gezien ook de doelpunten die vallen, al snel in het begin de eerste helft komt Eugenio al snel tegenover de keeper van QB te staan ook nu weer na een minuut van het beginsignaal wordt er gescoord, 2-1. Ook Bryan weet na zes minuten de 3-1 neer te zetten waar hij bij de volgende aanval tegen te keeper van QB weet te knallen maar de volgende weet hij wel de touwen te raken van het doel van QB en dan staat het reeds 4-1 en dan denk je de wedstrijd is bij deze stand gespeeld, het tegendeel is waar daar QB sterk weet terug te komen en scoren drie maal achter elkaar en met een stand van 5-4 is de wedstrijd nog niet gewonnen en kan het zomaar gelijk komen te staan. In het laatste kwartier van de wedstrijd weten de mannen van RV karakter te tonen en in de rebound weet Robin de 6-4 in te knallen.

Volgende week wederom een thuiswedstrijd tegen de zuidduinenboys JO19-4, helaas kan ik daar niet bij zijn, ook dit moet lukken,